Диетата на Прея шашна всички: Само махате това от менюто си и гарантирано сваляте 15 килограма

Прея е известна българска певица, която за кратко време успя да завладее сърцата на публиката. В началото тя беше много закръглена, но точно по този начин хората я възприемаха, радвайки се основно на песните, които прави. През последните месеци обаче тя провокира публиката не точно с творчеството си, а с визия.Сякаш песните й останаха на заден план, след като широката публика видя тази голяма визуална промяна.
Диетата на Прея видимо работи, но каква е действително тайната на страхотната промяна за това отрицателно време, би могла да каже само и единствено младата певица.

Режимът превърна изпълнителната буквално в нов човек. Тя изглежда коренно различно и то в положителния смисъл на думата, пише zajenata.bg. До момента Прея е успяла да се раздели с цели 15 килограма и признава, че това не е всичко, на което е способна.

В момента тя е извънредно щастлива и удовлетворена от постигнатото в кратки срокове. Всичко на всичко в режимът за отслабване са включени елементарни правила. Не са ви нужни огромни финансови средства, за да постигнете същите резултати като нейните. Тайната е следната: от менюто трябва да се изхвърли всичката бяла храна.

В прав текст това значи да се премахне от менюто всичко, което съдържа бяла захар, бяло брашно и бяла сол. На ден се пият по 2 литра, дори повече, вода.
Набляга се по-скоро на правилата, които са приети за разделно хранене. Един или два дни всяка седмица се прави разтоварване на организма.

През този период се приемат единствено билкови чайове и фрешове. Храна не се консумира. Ако не може да издържите само на течности, през тези ден-два си правете свежи салати, но малък грамаж и без никакви подправки – забранени са. През останалото време се храните нормално, но без съчетания от рода на месо с картофи или пиле с ориз. Опитайте да се храните разделно, за да постигнете същите резултати като на Прея.

За да не губите времето си, ние ви предлагаме да пробвате диетата на Прея първоначално само за 10 дни. Спазвайте всички описани правила и за по-малко от две седмици ще отбележите завиден ефект.

Ще носите дрехи с един размер по-малко от преди – гарантираме ви. Промяната ще ви надъха да искате още и още за себе си. Следователно по собствено желание ще продължите диетата месец, та дори и два. Чаровната певица е категорична в тайната на успехите си. Опитайте и вие!

Източник: sosnovini.bg

Facebook коментар
(Visited 11,553 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *