ГРЪМНА! РАЧКОВ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗДЯЛАТА С МАРИЯ!? КРЪШКАЛ Е С ТОП МУЗИКАЛНА ЗВЕЗДА И ТО СЪС САМАТА

Странен слух обикаля светските среди в последно време. Според него Преслава е причината за раздялата на актьора Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Палавата певица завъртяла главата на Рачков още преди години, когато двамата имали кратък любовен романс.

Тогава Игнатова простила и продължили да съжителстват като семейство. Наскоро обаче пайнерката отново се завъртяла край Митко и успяла да го оплете в мрежите си. Всичко това стигнало до ушите на Игнатова, която пък скочила в обятията на Енчо Керязов.

Със сигурност на бившата вече двойка е доста трудно да приеме реалността, след като живяха 8 години като семейство. Разбрали се обаче да не коментират отношенията си и никой да не казва лоша дума за другия. Затова и Рачков твърде лаконично обяви раздялата им с няколко изречения, пише седмичник.

“Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. “журналисти” и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!”, обяви раздялата Рачков.

Източник: www.bradva.bg

Facebook коментар
Сподели