Преди минути: Андреа парализира с това, което направи! (Сузанита може да е малка, но кака й Теодора я би по точки – ВИЖ ТУК)

Андреа разбуни духовете в мрежата така, както скоро не беше й се отдавало!

Откакто скандалното парче „Луцифер и Буда“ на Сузанита разби Тубата по посещения, тя и Андреа изведнъж станаха първи дружки. Половинката на Кубрат Пулев я взе под крилото си и дори до дни ще излезе първият им общ проект „Строго забранено“.

На пръв поглед реакцията на Андреа е похвална – защитава малката Сузи Мурад и бди над нея като квачка. Мнозина обаче се запитаха доколко искрено е това и доколко Теодора Андреева се мъчи да вдигне позаспалия си след Пайнер рейтинг.

Днес Андреа буквално парализира стотици с изказване, което направи в социалната мрежа. Защото Сузи може да е малка и да си вярва, но кака й Теди я би по точки.

Отново под претекст, че брани Сузанита за обвинението към нея в кражба, Теодора не пропусна да се изтъкне. И то жестоко.

Оказа се, че гаджето на Кобрата е толкова добра и велика певица, че песните й – всичките, са крадени по цял свят. Да, точно така, добре сте прочели. Поне това твърди самата Андреа в поста си.

„Много сте потресени и скандализирани, че Сузанита е заимствала определен семпъл. Но, когато на мен ми откраднаха всички песни по цял свят, никой не се скандализира и възмути!

Никой не си направи труда да отиде при въпросните хора. Да насочи микрофон в лицата им и да ги попита на какво учат децата си!

Интересно ми е защо така усилено защитавате чуждите права, а не своите? На това ли се учат децата на България – да отричат своето и да се кланят и възхищават само на чуждото?“, изригна Андреа, а думите й не оставиха нета безразличен.

На пръв поглед певицата е напълно права като визира ситуацията наше и чуждо. Множество потребители обаче скочиха сащисани и дори се изсмяха на думите на певицата, че всичките й песни са крадени от цял свят.

За доказателство Андреа е представила видеокомпилация от Балканите и Турция, в които се вижда, че Сердар Ортач и Драгана Миркович са заимствали нейна музика. Което никой не оспорва.

„Това добре, ама хайде по-полека, а! Какво значи всички песни и по цял свят?! Това, че чалга певци като нашите са й взели от песните, ок! Но тя се е изказала така, все едно Риана, Мадона и Бионсе са й крали парчетата. Какъв цял свят, какви пет лева?! То и Елвис е бил по-скромен от наша Теодора. Но щом й харесва, нека мечтае“, коментират потребители по форумите.

Източник: www.goreshto.net

Facebook коментар
Сподели