Goreshto.net: Диляна Попова вкамени Асен Блатечки: Сегашният ми мъж е…

Диляна Попова не пропуска да уязви Асен Блатечки при всеки удобен миг!

Красивата актриса Диляна Попова все още е сърдита на Асен Блатечки за начина, по който той се изгаври с нея. Това си личи по всяко нещо, което прави.

Така например в момента Дидето не спира да хвали настоящия си любим Парашкев Тодоров, но за сметка на бившия си. Тя разправяла на всичките си приятелки, че Финчи е най-добрият, когото някога е бил в леглото й.

По този начин манекенката автоматично унижава Асен Блатечки и всеки друг мъж, с когото е била. Очевидно никой от тях не е бил достоен за нея, докато не срещнала фризьора.

Диляна Попова и Тодоров са двойка от 6 месеца, но историята им е много романтична, защото той изчаква всичките й любовни терзания. Парашкев е дълго време отчаяно влюбен в актрисата, но се задоволява само с приятелството й.

Един ден обаче и неговият час удря, а това става не без помощта на Асен Блатечки. В един от поредните му утешителни опити, когато Диляна плаче на рамото му заради Асен, Финчи най-после атакува и така пламва страстта между тях.

Звездата от Love.net днес признава, че е направила груба грешка, че не е забелязала Финчи по-рано. За нея той е перфектният мъж и си мечтае един ден да стане негова съпруга.

Това, че той е най-добрият, с когото е била някога, е унижение не само за Блатечки, но и за Дичо. С певеца Диляна Попова имаше много сериозна връзка, която обаче приключи доста бързо.

Другите, които могат да се чувстват унизени, са мафиотският играч Таки и състезателяt по рали Жоро Танев. Те също минаха през леглото на Диляна Попова, но явно без особен успех.

Какво ли е поднесла съдбата на Дидето и дали ще се омъжи за Парашкев Тодоров, предстои да разберем. Всичко засега сочи точно натам.

Източник: www.goreshto.net

Facebook коментар
Сподели