Захари Бахаров избухна: Най-голямата грешка на младите е, че ….

Актьорът взриви социалната мрежа с обръщението, което отправи към младите хора чрез личния си Facebook профил.

Ето какво написа той и предизвика вълна от харесвания и споделяния: „Най-голямата грешка на младите е, че си изневеряват, че се ч*кат с други от яд към половинката си. Че комплексите и недоволството се избиват в това да дадеш най-интимното си, онова, което е за един и да го направиш евтино и общо.

Бъдете верни на себе си, избора си и на най-близките ви, защото с времето стават все по-малко. Обичайте онези, които ви обичат и бъдете каменна крепост за тези, които просто искат да ви консумират като шибана вафла, която отваряш, изяждаш и изхвърляш в кофата за боклук като смачкана опаковка за 2 стотинки. А човек не е само опаковка, диваци. Човек е същност. Човек е душа, чувства, емоции и мечти.

Не се изхабявайте, защото гадното на най-яките неща в живота е, че отиват на кино за секунди. А това е твърде бързо да го спреш. Ако избирате да се обичате, бъдете могъщо смели, както и да се обичате истински, искрено и докрай. Рискувайте да вярвате в приказки, защото всеки един от нас е писател на собствената си история!“/xee2.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *