Грижа за кожата на шията е също толкова важна, колкото състоянието на кожата на лицето и цялото тяло!

С напредването на възрастта, доста жени забелязват, че върху кожата на шията се появяват характерни кръгове, потъмняване и бръчки. Заедно с това кожата на шията става отпусната и с лош тургор. Има естествено средство, което помага за затягане на кожата на шията.

Тази маска я прави по-еластична и дори по-тонизирана. Маската-чудо се прави веднъж в седмицата, а ефектът е мигновен. Време е да изкарате от гардероба блузите с шпиц-деколтета и роклите с изрязани рамене, тъй като това естествено и природно средство ще ви даде самочувствието и увереността да демонстрирате отново своята женственост и сексапил.

Маска за изчистване на бръчките от кожата на шията, за премахване на тъмните кръгове и други кожни несъвършенства.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

2 чаени лъжички куркума на прах 3/4 чаена лъжички захар 3-4 капки етерично масло от чаено дърво или лавандула 1/3 чл. бадемово масло ванилия на върха на ножа кефир /в такова количество, че да се получи пастообразна смес/

loading...
ПРИЛОЖЕНИЕ:

1. Смесете всички съставки. Бихте могли да направите маската и без използването на захар, всичко зависи от състоянието на шията. За справяне с увисването на кожата, и за кожа с тъмни участъци, е желателно да ползвате захар.

2. Приложете пастообразната смес върху кожата. Дръжте маската за 20 минути. Измийте маската с кръгови масажни движения.

3. Нанесете за почистване кисело мляко върху кожа! Това е задължително: врата под влиянието на куркума може да има жълтеникав оттенък. Киселото мляко избелва кожата и я хидратира. Полезно е да комбинирате използването на маската със специални упражнения за трениране мускулите на шията. Маската, чиято рецепта ви предложихме днес, може да се прави максимум 2-3 пъти в месеца. Видим резултат – след втория месец. Опитайте и ще останете доволни.

Източник: girl.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 341 - Today Page Visits: 3
SHARE