5 типа жени, от които бягат всички мъже

Смяташ, че характерът ти е сладък… Не, не е. В идеалната връзка позволяваме на партньора си да види само най-добрата наша версия през цялото време. Но в истинските връзки често им позволяваме да видят и двете, най-доброто и най-лошото, което имаме да предложим.

Това е разбираемо. Да живееш с някого, да споделяш пари с него  и обща тоалетна дъска, да го виждаш ден след ден – понякога може да бъде стресиращо.

Просто е трудно да влагаме 100% усилия през цялото време. И все пак, да свалиш гарда си пред мъж, с когото излизаш, е едно нещо, но да възприемеш роля, с която сама се саботираш, е нещо друго. Това, което много жени не осъзнават е, че е много лесно да допуснат това. Няма нужда да му ровиш в пощата или пък да следиш всяка негова крачка, съветва “АйУомън”. Просто ако се държиш по следния начин, не се изненадвай защо всички мъже си тръгват от теб.

Контрольорката

Това е жената, която търси контрол във връзката, поставяйки мъжа на мястото му… постоянно. Вижда себе си като човек, който разрешава проблеми. Макар че има благородни намерения (понякога), казвайки му непрекъснато, че неговият начин е грешен определено го отблъсква. Опитвайки се да го контролира, тя подценява неговите мисли, желания и компетентност.

Майката

Както се подразбира, тя се държи майчински с партньора си. Обгрижва го по всевъзможни начини – готви му, пере му, грижи се винаги да се чувства добре… би направила всичко, за да е доволен. Проблемът е, че поставя голям натиск върху себе си, за да бъде връзката успешна. Ако една приятелка/жена се държи като майка с един мъж, това много често води до изневяра. Той си има вече майка и му трябва нещо друго.

Секс изнудвачката

Тя е чаровна, умее да флиртува и знае как да привлече мъжкото внимание. И това е чрез нейната сексуалност. С една дума – контролира мъжа със секс. Причината това да доведе до раздяла е, че по този начин тя го контролира. Използва секса, за да получава това, което иска. Това определено не е безопасно – всички връзки, основани на изнудване, няма как да продължат дълго и да бъдат щастливи.

Счетоводителката

Тя се фокусира върху количеството на връзката. Следи кой плаща и за какво, кой прави повече за другия. Проблемът е, че любовта не е бизнес, а удоволствие. Ако той не се наслаждава на отношенията и не получава наслада, ще ги потърси на друго място.

Принцесата

Когато една жена играе ролята на принцеса, тя се интересува по-малко от любовта и повече от това да бъде обожавана и поставяна на пиедестал. Такива жени не само ограбват от достойнството си, но също така си отнемат шанса за истинска любов и връзка.

Източник: pik

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *