Близнаците си падат по нестандартния и разкрепостен секс

Любовта е магия, страст, копнеж, пеперуди в корема, лудост и какво ли още не! Да намериш точния човек пък е най-трудното, но и най-сладкото нещо, което може да ти се случи. Често обаче се заблуждаваме и се увличаме по първоначалните емоции. Ето защо издателство „Труд” ви предлага помощник, който ще ви посъветва и ще ви насочи в правилна посока. В „Любовен зодиак” подробно са разгледани всички зодии, както и това какво е характерно за техните представители и от двата пола. Освен това ще можете да проверите каква е съвместимостта между вас и мъжете или жените от всички останали зодии. Предлагаме ви откъс, от който ще научите всичко за представителите на зодия Близнаци. БЛИЗНАЦИ 21 май – 21 юни

Планета: Меркурий Стихия:

Въздух Камък: Ахат

Положителни страни: Интелигентни, сръчни, работливи

Отрицателни страни: Хаотични, несериозни, нервни

Близнаците са онези хитроумни лъжци, на които няма как да не простите. Те са веселяците, които могат да разсмеят и най-депресираните, те са тези, които могат да накарат всеки да им симпатизира. Причината може би е в това, че в тях се крият двама души. В зависимост от ситуацията те преценяват кой Близнак да изкарат на показ. Затова и често сменят настроенията си и могат да бъдат обвинени в хаотичност. Нещата, които си е наумила едната половина от тяхната личност, могат да бъдат пренебрегнати от другата. В резултат – те не могат да довършват повечето неща докрай, но за сметка на това са работяги. Поне в началото. Те имат способността да се занимават с няколко проекта едновременно. Това им се удава и ги радва. Те са доста бъбриви, но не пропускат да поставят случващото се около тях на детайлен анализ. Те обичат да комуникират с колкото се може повече хора, да поддържат стари и да завръзват нови приятелства. Винаги съумяват да научат или получат по нещо от човека срещу тях. Приемат това като нещо практично, което им помага в ежедневието. Близнаците са пословични със своята интуитивност. Те пленяват своите събеседници с това, че бързо разбират за какво им се говори. Често пъти поддържат разговора и са душата на компанията. Доста трудно може да се изгради стабилна връзка с Близнаци, защото техните настроения буквално се менят през няколко часа. Но ако успеете, те могат да бъдат страхотни партньори. Трябва да бъдете търпеливи с тях и във всички случаи да отговаряте на интелектуалното им ниво. Трябва да сте подготвени за черния им хумор – не се шашкайте, когато изтърсят нещо съвсем неуместно. Близнаците могат да заредят с енергия всеки, но не е сигурно, че ще споделят тайните си. Понякога обичат да остават насаме със себе си и да разчепкват житейските драми, които им се случват.

Мъжът Близнаци

Жените намират мъжете Близнаци за неустоими. С пословичното им дар слово, с пъргавостта и остроумието, те успяват да подкосят коленете на почти всички жени. Поне що се отнася до краткотрайни връзки. Защото мъжете от тази зодия често се разсейват и не могат да осигурят стабилност и още по-малко спокойствие на своите половинки през по-голямата част от времето. Когато си набележат “жертва”, мъжете Близнаци дават мило и драго, за да увенчаят с успех свалката. Стараят се и са много изобретателни. При всяка среща измислят интересна програма. Това, което може да ги изплаши и отблъсне в началото, е демонстрацията на крайна привързаност и желанието за обвързаност. А дори и да настъпи съжителство, мъжете от тази зодия често ще се разсейват в странични занимания. Не е задължително да става дума за друга жена, просто фокусът на вниманието им шари като побеснял. Те предпочитат емоционални и умни жени.

Жената Близнаци

Типичната Близначка е най-обикновена жена, с тази малка разлика, че присъщите на нежния пол емоции, колебания и драми тук са умножени по десет. Така че, когато й е хубаво – наистина е така, а когато се чувства зле, целият свят й теснее. Жените Близнаци са кокетни, понякога повърхностни. Затова и техните прищевки трудно могат да бъдат задоволени, защото дори да получат това, което искат, след малко те ще искат нещо друго. Те имат нужда от постоянни промени. Тайната им мечта е да са фатални жени, но рядко търпението и времето им стигат за това. Още повече, че според тях много малко мъже си струват тези усилия. Повечето жени от зодията успяват да оценят интересните мъже и много добре знаят как да ги подчинят.

Източник:24chasa.bg

Facebook коментар