Препоръчва се този ден да сте непрекъснато в съприкосновение с водата. Прекарайте повече време в дома, с децата, с животните. Не избягвайте любовта, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

 „Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Примирете се с неприятелите си, денят става за изясняване на отношенията. Подходящо за съпружески отношения и любов. Благоприятно е в този ден да се подаряват цветя в саксии“, пише астрологът в хороскопа си, предава Пик.

 

„Лоши родители са тези, които не прекарат 25-ти слънчев ден с децата си. Постарайте се да изпълните молбите им. Намерете време да пообщувате с домашните си любимци, поговорете им. В този ден човек може да стигне до истинския си Учител. Не се препоръчва да упорствате и да започвате нови дела. Противопоказни са авантюрите“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Не се сърдете, не убивайте животни и насекоми. Не трябва да лъжете. Да се късат цветя не е препоръчително. Денят е лош за пътуване. Не е позволено да се осквернява земята“, добавя астрологът.

Препоръчва се носенето на дрехи с бял, жълт и розов цвят. Да се избягват мрачните цветове, сиво, черно и кафяво. Подходящо е за носене розов аметист, съветва Пенчева.

„Обърнете внимание само на конкретните сънища. Те са пророчески. Колкото по-ярък е сънят, толкова по-рано ще се реализира. Ако насън видите близки хора, значи нещо ще се случи с тях. Колкото по-малко яде човек в този ден, толкова по-ярки ще са сънищата му. Но до залез не трябва въобще да спите“, предупреждава астрологът.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 1078 - Today Page Visits: 3
SHARE