Известният астролог Светлана Тилкова-Алена подготви традиционните си месечни хороскопи.

Емоцията властва над дните ни през този месец както в личен, така и в професионален план.
Въпреки годината на Слънцето, на Любовта, на Надеждата ще бъдем потърпевши от прояви на агресия, предимно от хора, които не са намерили или са недоволни от своето място в живота.

 

Съдбата ще нанесе неочакван удар върху онези, които са живели години на кредит, натрупали са задължения и не са ги покрили, убедени, че всички са им длъжни.

Разплатата за тях ще започне през този месец, ако не са се подготвили и не са погасили задълженията си преди това. Няма как да разчитат на чудо заради собствената си безотговорност и непочтеност.

Безработните имат шанс лесно да намерят работа и да бъдат назначени дори с временни договори, а следващия месец – с постоянни.

Желанието за агресия се засилва преди средата на месеца, затова най-важното е да не позволяваме на думите ни да изпреварват мисълта, повлияни от Слънцето в Близнаци.

Няма да са малко разделите и разводите, но и сключените бракове. Изявена е податливостта на манипулация и използване.

Грешка е да се обвързваме с различни по религия, интелектуално и икономическо развитие държави, които настойчиво искат да помагат на България.

Попаднем ли в такъв капан, бързата и сякаш безкористна помощ ще ни осигури бъдещи проблеми и вреда за държавата ни.

Категоричният ми съвет е да стоим далеч от незасягащи ни междуличностни и международни конфликти. След средата на месеца се засилва желанието да сме сред нашите близки, семейство, приятели.

Ако чувстваме потребност да съхраним свободата си, нека да е без емоционални крайности. По-лесно ще прекъснем или хармонизираме обтегнатите отношения чрез спокоен разговор и тактичност.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Total Page Visits: 822 - Today Page Visits: 2
SHARE