Дамите от тези зодии са истинска експлозия в леглото!

Мъже, ако искате вашата партньорка да знае какво иска, да бъде винаги в настроение за различни „игри в леглото“ и в същото време да знае всички скрити желания, изберете дама от някой от тези зодиакални знаци.

Телец

Жените, родени в този знак просто имат луда енергия. Те имат нужда от много физически контакти. Те знаят какво искат и като любителите на добра храна, се нуждаят от малко време, за да получат отличен вкус, но веднъж, когато ги обикнете, ви очакват нощи на дива страст.

Близнаци

Жените Близнаци са майстори на флирта – умни, духовити, очарователни и с талант да демонстрират невиждана креативност в леглото. С тях никога няма да ви бъде скучно, но внимавайте вие да не ѝ станете скучни. Жените Близнаци имат нужда от постоянна промяна на пейзажа, така че около нея трябва много да се постараете. В противен случай просто ще тръгне с някой по-интересен.

Скорпион

В знака Скорпион се раждат най-любвеобилните жени и според мнозина, най-добрите любовници на света. Те са атрактивни, неустоими и много опитни в леглото. Те по своята същност са родени любовчийки. Понякога може да ви притеснява нейното господство в леглото, но ако сте в състояние да понесете това, ви чака вълнуваща и динамична връзка.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
Сподели