Дневен хороскоп за 14 август: 2 от зодиите, които ще изживеят БУРНА ЛЮБОВ тази седмица! ЕТО КОИ СА ТЕ …

Овен През този ден спокойствие ще ви донесат приятните ви спомени. Прибегнете до всички, разрешени от закона, начини да останете спокойни и разумни.

Телец През този ден ще трябва да признаете, че партньорът ви е бил прав. Не го приемайте като сериозно поражение или критика към възможностите ви. Такива неща се случват.

Близнаци През този ден ще ви подсетят, че сте дали обещание. Направете всичко по силите си, за да го изпълните. Заложени са доверието на важен за вас човек и авторитета ви.

Рак Предстои ви напрегната среща с ваш сериозен съперник. Бъдете уверени в правотата и силите си. Секунда съмнение може да ви коства победата.

Лъв Днес не настоявайте да разберете всичко. Някой иска да ви изненада и може да провалите планове, които са били подготвяни дълго време. Проявете търпение.

Дева Сега е моментът да попитате всичко, което сте искали да знаете от партньора ви. Може да има изненади, но такъв е животът. Бъдете търпелив слушател.

Везни През този ден с партньора ви ще ви се искат коренно различни неща. Вместо да си изгубите времето в каране, най-добре прекарайте деня поотделно и не си пречете.

Скорпион Ако днес хората ви се усмихват без причина, това просто означава, че сте неотразими. Бъдете оптимисти, че ще постигнете точно това, което желаете и то ще се случи несъмнено.

Стрелец Пътят днес може да бъде изпълнен с неочаквани забавяния, но те ще доведат до весели познанства. Не се ядосвайте, защото така няма да си помогнете. Нищо не се случва случайно.

Козирог Улеснете деня си като се докоснете максимално близо до изкуството. Само това ще ви помогне да понесете тежестта на обстоятелствата. Помнете, че съвсем скоро ще отминат.

Водолей Винаги има с какво да ни изненада живота. Не си мислете, че знаете всичко. Това не означава да се подценявате, но винаги имайте едно наум, че са възможни изненади.

Риби Днес бъдете нащрек. Въздържайте се от крайни действия, тъй като настроението ви ще бъде прекалено променливо. Записвайте мислите си, ще има доста ценни сред тях.

 

Facebook коментар