Дневен хороскоп за 17 ноември : ТРИ зодии ги очакват ГОЛЕМИ промени

Луната в Скорпион на 17 ноември за родените през втора декада и с рождена Венера в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен за родените под знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. През този ден бъдете по-внимателни за кражби и измами, за по-крупни обири при по-богатите, за манипулации и психо-емоционален натиск, за отвличания или физическо / сексуално насилие в най-тежък вариант.

Овен През този ден бъдете себе си. Повече себе си от всякога. И най-доброто от себе си. Вие знаете кое точно е то!

Телец Сега нямате време да се съмнявате в себе си. Бъдете сигурни в себе си до край, даже абсолютно всички да ви казват, че не сте прави или не харесват, това което правите. Важното е вие да го харесате.

Близнаци Тази събота си изберете нещо ново за правене. Много вероятно да не се получи от първия път, но ще имате достатъчно време да опитвате отново и отново.

Рак Там, където се намирате в момента ви е тежко и скучно. Вместо да чакате някой да ви спаси се спасете сами. Вие най-добре знаете точно как и точно кога.

ad size : 0 x 26
container width : 696

Лъв Това е ден, в който трябва да се учите от грешките си. Бъдете сигурни, че тази грешка ще ви е много по-полезна, от колкото можете да си представите. Вечерта си сипете чаша вино, но не повече.

Дева Денят предполага да спазвате правилата и да не се претоварвате най-вече психически. Нищо не е толкова страшно и непоправимо, колкото изглежда понякога в главата ви.

Везни Бъдете по- мили към себе си. Може би не е важно колко може да постигнете, а колко сте в състояние в момента. Освен това е почивен ден, така че – намалете темпото.

Скорпион Отровата не винаги е нещо лошо. Важна е дозата. Малко повече критика сега ще ви бъде от полза. Бъдете напълно честни със себе си, за да станете още по-добри.

Стрелец Миналото не може да се върне, но бъдещето може да стане много, много по-добро. Насочете усилията си именно в тази насока, вместо да се вайкате за щяло и нещяло.

Козирог Колкото и да не ви се иска всъщност е много по-добре да запретнете ръкави и да прекарате този ден в работа. Сега не мислете за почивка, стига да сте на достатъчно сенчесто място.

Водолей Никой не може да ви държи сметка какво правите, но самите вие е добре да помислите за себе си. Ако имате свободно време – оползотворете го с усъвършенстване на знанията ви.

Риби Едва ли ще може да се промените, така че насочете усилията към вашето усъвършенстване и по-скоро това да се обичате максимално. Защото колкото и да сте странни – вие сте прекрасни!

Facebook коментар