Дневен хороскоп за 8 октомври: Неочаквана промяна за ДВЕ зодии УТРЕ .

Овен Тази неделя е много удачна за разузнаване. Не забравяйте обаче, че каквото и да научите за даден човек най-важни са отношенията по между ви.

Телец Тази неделя не се оставяйте на апатията. Добрата книга ще бъде най-добрият ви приятел сега, а и съветник.

Близнаци Тази неделя може да намерите вещ, която сте смятали, че е безвъзвратно загубена. Този път я оставете на сигурно място, което ще запомните.

Рак Настъпва период на спокойствие, който може да ви помогне да се ориентирате по-добре в желанията си. Помислете добре върху тях.

Лъв Въпреки, че е почивен ден днес може да получите интересно бизнес предложение. Ако видите мисия в него не се колебайте да го приемете.

Дева Днес от вас ще се изисква повече искреност. Мнението ви все по-трудно може да бъде скрито, така че е време да бъдете искрени.

Везни Всичко е много по-добре, от колкото ви се струва, и ще бъде още по-добре. Имате нужда от огромна доза оптимизъм.

Стрелец Денят е подходящ да „инвестирате“ в отношения с човек, който е много ценен за вас. Ще трябва да вложите много искреност и старания.

Скорпион Сами си поставяте някои ограничения. Помислете добре защо. Може би прекалената предпазливост е всичко, което ви пречи.

Козирог Денят ще бъде студен, но не и за душата ви. В разговор с приятели ще се роди невероятна идея за сътрудничество.

Водолей Тази неделя може да ви изненада с активността си. Не се колебайте да участвате във всичко, за което ви се отдаде възможност.

Риби Ще имате много теми за размисъл, но най-добре не задълбавайте. Заемете се с рутинна или физическа дейност.

Facebook коментар