Дневен хороскоп за 9 октомври Прочети още: Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 9 октомври

Овен Днес ще получите дълго чакат подарък. Отдавна сте забравили, че го желаете. Прекрасна неделя!

Телец Неделята ще ви подари уникални усещания. Не се притеснявайте ако се видите в нова и различна светлина. Човек не стои на едно място.

Близнаци Сега е моментът да кажете ясно какво точно желаете. Не че няма да има друг път, но моментът ще отмине. Сега ще бъдете разбрани.

Рак Тази неделя ще ви дари с чудеса, за които много сте дали от себе си. Насладете им се изцяло и вече започвайте да творите новите си мечти.

Лъв Денят ще ви зарадва с много взаимност и добра новина. Тази неделя ще се запомни като решаващ ден в живота ви. Не бързайте да се хвалите.

Дева Ако искате да бъдете разбрани бъдете прями. Не се страхувайте от отсрещната реакция. Шансът да бъдете разбрани правилно и приети е огромен.

Везни Денят няма да ви отнеме нищо, от това, което не искате да дадете, така че не се страхувайте. Нали знаете, че колкото повече даваме, толкова повече получаваме.

Скорпион Страховете ви са напълно неоснователни. Ако се замислите добре няма да намерите нито една реална причина за тях, а интуицията понякога подвежда.

Стрелец Сега не е време за планове. Денят обещава да е вълшебен и вашата задача ще е да се насладите на всеки един миг от него. Очаквайте някой да ви сподели тайната си.

Козирог Денят ще ви срещне с човек от миналото. Може да ви залеят спомени и чувства, но по-добре ги отхвърлете и се затичайте напред.

Водолей

Трудно е да си представите, че може да се поставите на мястото на някой друг, но понякога е необходимо да се опитате. Не искате да нараните човек, когото обичате, нали?

Риби Отдавна мечтаехте за промяна и когато е пред вас – се страхувате. Смело приемете предизвикателството и не изневерявайте на себе си.

Източник: actualno

Facebook коментар
Сподели