Дневен хороскоп 1 август: Ето кои ДВЕ зодии трябва да ВНИМАВАТ много утре …

Овен Този вторник не изневерявайте на себе си. Едното желание няма да е достатъчно, за да промените коренно нещата по начина, по който искате. Първо си направете план за действие.

Телец Днес приемете приятелски съвет без да се сърдите. Много вероятно е да имате нужда от втора гледна точка. Дали ще я приемете или не е друг въпрос и само ваше решение.

Близнаци през този ден не действайте прибързано. Опитайте се да си представите, че сте на мястото на другите. Това ще разшири хоризонта ви и ще ви предпази от грешки.

Рак Денят предполага да отделите повече време за размисъл. Може да осъзнаете, че нямате нужда от това, към което толкова дълго време сте се стремили. Няма нужда да се обвинявате, но не повтаряйте тази грешка отново.

Лъв Денят е добър за пътуване. Не прекалявайте с багажа и наистина вземете само най-необходимото. Най-важното обаче е да разтоварите главата си от тревожните мисли.

Дева Бъдете нащрек за подводни камъни днес. Не позволявайте да ви отклоняват от предварително набелязаните цели. Със сигурност ще има такива желаещи.

Везни Днес може да си позволите да се отпуснете повече от колкото е характерно за вас. Половинката ви ще бъде изключително доволен или доволна от този факт. Може би трябва да го правите по-често.

Скорпион Не позволявайте да лъжете или манипулирате никого, колкото и да сте убедени , че е за нечие добро. Нечестните методи не дават добри резултати и в това няма изключения.

Стрелец Денят е добър за това да нарпавите компромиси. Не може все да сте на върха. Рано или късно настъпва баланс. Най-добре е той да дойде от ваша страна.

Козирог Бъдете сигурни, че повечето ви приятели ви разбират, но това не значи че имат възможността да ви подкрепят във всяко начинание. Обръщайте се към тях само в краен случай.

Водолей Много е важно да си дадете сметка какво точно искате. Това значително ще улесни задачата ви. Вечерта отделете време за по-дълга разходка.

Риби Бъдете готови за повече отговорности днес. Денят ще е наситен с новини. Някои от тях може да осъзнаете в края на деня. Вечерта си оставете време за медитация.

Източник: actualno.com

Facebook коментар
Сподели