Дневен хороскоп 13 декември 2017: ДОБРА вест за една зодия в хороскопа за УТРЕ …

ОВЕН

Успокойте се

 

В очакване сте да ви се случи нещо голямо и цялото това напрежение рефлектира върху вас и хората наоколо. Напрегнати сте. Денят изисква да се освободите от излишните емоции чрез повече разходки или оставане насаме със себе си. Избягвайте шумните компании, които ще ви провокират да влизате в конфликти и неловки ситуации.

 

ТЕЛЕЦ

Внимавайте

 

Очаква ви благоприятен ден. Ще бъдете провокирани да инвестирате сума пари или да поемете риск с цел припечелване на някой друг лев отгоре. Бъдете особено внимателни какви документи подписвате в тази връзка. Намираме се в период на ретрограден Меркурий и ако сделката е дългосрочна, можете сериозно да си навредите.

 

БЛИЗНАЦИ

Забелязвани сте

 

Това е чудесен ден за вашата реализация. Ще ви се случи нещо хубаво. Бивате забелязвани отдалече. Очаквайте да се запознаете с интересни хора, с които имате сходни виждания. На работното място бъдете по-делови. Не пренебрегвайте разговорите. Те могат да ви донесат голям просперитет за бъдещето.

 

РАК

Нов период

 

За вас започва един изцяло нов период, в който можете да влезете с добри очаквания и позитивна нагласа. Внимавайте да не предизвикате конфликт като явно и безцеремонно заявявате своето лично мнение по въпроси, касаещи общото благо на колектива. Съобразете мнението си с чуждите нагласи.

 

ЛЪВ

Споделете с близък

 

Помислете какво можете да промените в поведението си, че да се почувствате по-добре и заобиколени от чистосърдечни хора. Имате нуждата и желанието да споделите нещо важно на приближен човек. Нека това е личност, която е доказала с времето, че можете да й вярвате.

 

ДЕВА

Бъдете благодарни

 

В сряда си внушавате, че сте обградени от проблеми и трудности и че не вървите и крачка напред. Поспрете се и се огледайте. Имате сериозни заслуги и поводи да се усмихнете и да бъдете доволни от себе си. Днешният ден ви подтиква да благодарите, вместо да недоволствате.

 

ВЕЗНИ

Не споделяйте

 

Очакват ви множество и различни срещи. Днес сте във вихъра на промени в средата си на живот. Ще научите важна информация, която да ви е от полза за бъдещите действия. Не споделяйте много за своя личен живот. Не казвайте на всеослушание и плановете си за професионалното си развитие. Днес само слушайте, без да споделяте.

 

СКОРПИОН

Бонус

 

Навлизате в един изцяло нов етап, като пред вас се разкриват благоприятни възможности за промяна и нови постъпки. Освободете се от излишните страхове. Сега те не са ви нужни. Осъзнайте силата си и я използвайте. Ще научите за повишение на доходите си около Коледа – бонус, допълнителна заплата или поощрение.

 

СТРЕЛЕЦ

Затишие

 

Навлизате в кратък период на затишие. Днес не ви се говори с никого. Не желаете да правите каквото и да било. Не ви е мързеливо. Съзнанието ви е заето с важни мисловни процеси, които ангажират цялото ви внимание. Избягвайте да правите впечатление. Скрийте се някъде и си мислете на воля.

 

КОЗИРОГ

Странни сте

 

Това, че в последно време не давате мира на близките и любимите си хора от мрънкане и заяждане, си има своята причина. В подсъзнанието ви се случват важни трансформации, свързани с преминаването на Сатурн във вашия знак. През по-голямата част от декември сте тайнствени, агресивни и странни. Скоро това ще отмине.

 

ВОДОЛЕЙ

Важна информация

 

Подгответе се в сряда през съзнанието ви да премине огромен обем от информация, която трудно ще запомните в пълнота и цялост. Не се и стремете да запечатвате всичко в спомените си, но обърнете внимание на по-важните неща. Денят изисква да сте будни и да се „ослушвате” наоколо. Ще попаднете на важни факти.

 

РИБИ

Нови възможности

 

Вие също навлизате в един изцяло нов период, от който можете да очаквате промени. На работното място бъдете адекватни и заинтересовани. Бъдете „вътре” в нещата, за да не ви измамят. Огледайте се за нови възможности и дори за нова работа, която да започнете през януари догодина.

Facebook коментар