Зодиите, които са склонни да ви съдят непрекъснато

Зодиите, които имат склонността да съдят останалите непрекъснато и несъзнателно дори са точно четири. Това са Девите, Раците, Козирозите и Везните. Макар и да не подозират често пъти за това свое качество, тези зодии отправят присъда след присъда, като че ли са всемогъщи. Често пъти именно тези знаци са склонни да ви определят, като човек още преди въобще да ви опознаят или познават. Те определено са силно подразнени от нечий недостатъци и всячески се опитват да го покажат на околните. Ако сте представители на тези зодии и мислите, че това не се отнася за вас, то помислете пак!

Рак – работата при раците е твърде голямата им чувствителност. Те приемат всичко много лично и не търпят критики. За тях критиките са обиди, а не градивна тенденция към израстване. Точно затова раците често критикуват останалите, само защото са били засегнати според тях. Острите им реакции са предизвикани от силно преувеличена обида, която поражда и осъдителни критики в последствие.

Козирог – козирозите са царете на контрола. Тяхното твърде голямо нетърпение към останалите, поражда и силните им критики, които често пъти са проява на неразбиране слабостта от страна на околните им. Един козирог има прекалено голям самоконтрол над себе си и очаква това от останалите, което е несъстоятелно. В живота няма правилно и погрешно, но това трудно се приема от един знак, като този – затова и той често пъти е склонен да раздава присъди.

Дева – сред зодиите девите, ах девите! Тази зодия е прословут стратег в живота. За нея всичко трябва да се случи по определен начин, който тя си е наумила за правилен и отклонението от него търпи силни критики естествено. Просто девите са прекалено втренчени в последствията от действията си, затова и всичко им изглежда винаги погрешно направено. Ако дадат шанс на другите и не ги съдят, ще получат по-голямо разбиране от тяхна страна.

Везни – сред зодиите най-малко бихте си помислили, че везна ще ви съди за поведението ви. Всичко идва от прекомерно голямото чувство за справедливост на тази зодия. Понякога света е по скоро сив, отколкото черен и бял само – затова и осъждането на везните е по скоро индиректно и своеобразен тих протест срещу несъвършенството на обществото ни. Везни живейте повече и спрете да се тревожите, как другите живеят – това си е тяхна работа.

Източник:lifetime.bg

Facebook коментар