Прочетете астрологическият профил на свекърва ви, може би ще ви дойде някаква идея как може да успокоите страстите и да установите баланс в отношенията ви с нея.

От мила и приятна личност, която постоянно се обръща с усмивка, изведнъж тази жена, която е родила вашия мъж се превръща в “малко чудовище”.

Тя за съжаление може да се окаже основна “съставка” на връзката или брака ви. Прочетете астрологическият профил на свекърва ви, може би те ще ви дойде някаква идея как може да успокоите страстите и да установите баланс в отношенията с нея.

Овен

Като първи астрологически знак, така и в живота на детето иска да остане първата завинаги. Тя постоянно е в полувоенно състояние. Страшно обича  да заповядва, така че когато оправи съпруга и децата на ред ще дойдете и вие. Тук няма помощ.

Съвет:  С нея най-добре е да се борите като не взимате нищо на сериозно, а след нейното представяне винаги казвайте нещо иронично

Телец

Тя е невероятно опасно за хората със слаби нерви. Иска във всичко да се намесва, ще ви съветва за всичко – храна, облекло, пари, дори и за секс. Постоянно ще ви говори, че иска всичко, което искате и вие, а след това зад  гърба ви ще направи съвсем друго нещо. Неописуем инат и не отстъпва нито милиметър.

Съвет:  Срещу нея най-добрата тактика: не й се давайте и си отстоявайте нейното

близнаци

Тази жена има неуморим език и е в състояние да побърка всички около нея. Първо хитро ще ви се направи на приятелка, ще разбере всичко з вас и после ще ви удари по най- болното място.  Иска да се намесва в абсолютно всеки аспект от живота ви. От друга страна, на нея никога не можете да разчитате.

Съвет:  От нея никога няма да получите искрен съвет и няма да може да разчитате на нея.

рак

Под нейната нежна майчинска маска родена под знака на Рак се крие може би един от най-страшните герои от зодиака. С нея наистина няма шега! Където мине тя, там повече трева не расте.  Свекървата  към сина си винаги ще има особено отношение – като от филма на Хичкок “Птиците”. Така че, когато се омъжите знайте, че ще получите и свекърва бонус

Съвет:  Срещу тази “напаст” най-лесно ще се преборитекато се опитате да спечелите доверието й.

Лъв

В случай, че свекърва ви е лъвица може горчиво да се разплачете. Когато тя влезе в живота ви, правата ще останат пред вратата. Тя не пита, тя заповядва. Със силни стъпки ще върви напред и няма да се обърне назад никога. Въпреки това, за утеха е, че тя не го прави от злоба, това е нейната природа. Затова никак не се ядосвайте и не си го слагайте присърце.

Съвет:  Веднага й се възпротивлявайте и излагайте своите възгледи. Това ще й покаже, че с вас, трябва малко по-различно да се отнася.

Дева

С нея никога не е лесно. Тя е толкова щателна, чиста и точна,  че само след една седмица ще ви боли главата от нея. За щастие има вродена преценка, така че няма много да се меси в нещата ви. Но ако тя смята, че трябва да се намеси, (а това е често) няма да можете да направите нищо. И което е най-веселото, с времето сами ще повярвате в думите си. Тя плете мрежа около вас и в крайна сметка всичко ще направи както тя си иска

Съвет:  Уникален лекарство срещу нея е да сте достатъчно далеч

Везни

Тази свекърва е една от най- големите фръцли в зодиака. Винаги е направена, с прическа и много грим и готова за подвизи.  До нея може да се почувствате неудобно, заради външния й вид

Съвет:  Правете й повече комплименти относно външния вид и проблеми няма да имате

Скорпион

Със свекърва родена под знака на Скорпион не е лесно. На моменти е нежна и добра и иска да помогне, а на моменти руши всичко след себе си. Не пести нищо на собствения си син, камо ли на вас

Съвет:  С нея трябва да бъдете или приятел или враг, но е далеч по-добре да бъде първото, защото в противен случай няма да свърши добре.

стрелец

С нея никога няма да скучаете. Може безкрайно дълго да преразказва събитията от цял свят. Но ще знае кога трябва да спре.

защото цени свободата си. Има развито чувство за справедливост.

Съвет:  За борбата с нея трябва да сте истински психолог. Като се има предвид, че те са весели и усмихнати и света възприемат като радост, свобода и щастие

Козирог

Тя е силен, тежък и упорит противник. По принцип е непобедима. Трудно ще й намерите слабото място. А когато наистина ви бъде необходима помощ в живота, тя ще се затича първа и с прости съвети ще реши проблема ви. Тя е мъдра и винаги ще ви помогне.

Съвет: Това е може би най- добрият вариант за свекърва, така че ценете го

Водолей

Свекървите Водолей са весели хора. Те са над нещата и не им пука много за ред и законност. Няма да се придържат към реда в къщата, но бъркотията при вас винаги ще забележат. Повече ги интересува проблемите южноафриканските катерици, отколкото утре да сготви. За нея най-важното е свободата.

Съвет: Не й се пречкайте и вашите отношения ще бъдат добри. Ако имате намерение да я отдалечени от себе си, ще трябва да се решите за студена война. Нейното оръжие е истерия и студен интелект.

риби

Когато у дома имате свекърва под знака на Риби, тогава можете да кажете, че сте ударили шестица от тотото. Ще се грижи за децата и за вас! Благодарение на свекърва Риби ще имате съпруг, който ще се отнася като богиня с вас, ще ви прави закуска в леглото и ще се грижи за всеки ваш каприз.

Съвет: Ако живеете заедно ще трябва да стане нейна копие. Всичко трябва да бъде хубаво и нагласено за нейното синче.

Източник: За Жената

Facebook коментар
Total Page Visits: 1214 - Today Page Visits: 2