Жената – зодия Овен
Овена е първата зодия в хороскопа и това едва ли е случайно, тъй като представителите на зодията обикновено се стремят да бъдат номер едно в живота.

Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Едва ли можете да накарате представителка на тази зодия да бездейства. Чувства се добре в големи и шумни компании. Често не се съобразява с мненията на другите хора и не понася съвети, дори приятелски.

Много трудно е да се направи емоционална характеристика на Овена. От една страна реалист, напорист, груб и невъздържан, от друга – идеалист, сантиментално нежен и трогателно вярващ в чудеса. Стреми се към материално благополучие, но това не се превръща в самоцел. Жените Овен често правят състояние по-скоро за семейството, отколкото за самите себе си. Парите не се задържат у тях вероятно защото това, което търсят, не се намира непременно в банката. Овенът не познава хитростта и лукавството. Управляван от Марс, той цял живот си остава такъв – силно вярващ в една кауза, постоянно пада и става, за да опита още веднъж. Не умее да лъже. Жената Овен често избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение. В работата си е стриктна и изпълнителна. Всяка работа й се отдава – от борсата търговия до киното и модата. Едва ли има представителка на друга зодия, която да работи с такъв хъс и упоритост, като Овена. Справя се с почти всички предизвикателства на живота и буди недоумение у околните със своята борбенност и решителност. Всеотдайна майка е и полага големи грижи за децата си. Детето ще получи много топлина и майчини милувки, като в същото време ще бъде дисциплинирано. В Любовта жената Овен обича истински само един мъж, макар да е забелязвана и ухажвана от десетки мъже. Когато се омъжи, тя остава вярна на съпруга си, но очаква от него да я подкрепя и да бъде твърдо зад нейните каузи.

  Жената – зодия Телец
Жената зодия Телец е типичен представител на земните знаци. Тя е добронамерена, земна, обича материалното, но не го поставя като самоцел. Типичната жена Телец има желязно здраве и много трудно би я повалила някоя болест, но ако това се случи, то оздравяването трае по-дълго от обикновено. Телците не са лицемерни и умеят да разбират човешките слабости и грешки. Ако спечелите доверието им и станете приятели с тях, то ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете жесток или отмъстителен Телец. Жената Телец обича сигурността и материалните облаги. Тя цени парите, както цени вещите и семейството си, но в никакъв случай не е скъперник. Тя се впечатлява от грамадното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова й прави по-силно впечатление. Много рядко ще срещнете жена Телец да чака за социални помощи. Рано или късно представителките на тази зодия постигат това, което искат в материален план, но трудно се впечатлява от духовни неща. Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Не е лесно, обаче да се впечатли представителка на зодия Телец. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Мъжът, който иска да я спечели определено трябва да я уважава, като човек, да е материално задоволен и романтичен. Всяка жена от тази зодия създава чувство на спокойствие у останалите. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви жени, като Мишел Пфайфър, Шер, Наталия Гуркова. Тяхната красота е земна и естествена. Като майка тя е мила и всеотдайна. Държи на реда и дисциплината в семейството, но не прекалява със строгостта. Децата й винаги се чувстват спокойни и сигурни под закрилата на Жената Телец.

   Жената – зодия Близнаци
Жената Близнаци е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойнствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Малко са хората, които могат да разберат истински представителите на тази зодия. Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник. Тя също е и приятен слушател, който се интересува от вашите проблеми, можете да и разкажете за вашите амбиции, желания и страхове и да се приготвите да слушате. За жената Близнаци е трудно да се закрепи на едно единствено чувство, на един приятел или да се задържи дълго на една работа. Весела и приятна – тя често е обект на лоши настроения, на съмнения в себе си и разочарования. В такива моменти тя се нуждае от здраво рамо, на което да се облегне. Жените от тази зодия искат винаги да бъдат център на вниманието. В ресторант, дискотека, на купон, те се открояват от останалите с непринуденото си поведение и весел характер. Те могат да се захванат с няколко работи едновременно и да ги свършат с по-малко усилия, отколкото биха положили други за една. Нерядко жените Близнаци в един и същ момент гладят, хранят бебето и говорят по телефона, което говори за тяхната универсалност и всестранна развитост.Жената Близнаци е свободолюбива и не може да живее, като птичка в нечия клетка. Нищо не може да повиши повече духа й от желанието да пристигне на място, което харесва, или да напусне място, което не харесва.Тя обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. Често успява благодарение на интелигентността и сексапила си. Когато избира партнъора си, за нея едно от най-важните неща е да бъде на нейното умствено ниво и да бъде третирана като равна. Никога не би се примирила с по-ниска позиция. Тя прави по-добра кариера като жена, отколкото като домакиня.

   Жената – зодия Рак
Жените от зодия Рак са майчински грижовни, чувствени, вярни, емоционални, женствени, съблазнителни, изкусителни и инстинктивни. За жената Рак съпругът е глава на семейството. Tя се чувства длъжна да му осигури спокойствие и приятна обстановка в дома, като от своя страна разчита на него да я защитава и предпазва в трудни моменти. Жената от тази зодия обича семейството и дома. Тя се чувства добре, когато е в дома си, стреми се всичко да е подредено, чисто и да е обзаведено според нейния вкус. Жената Рак е много добра майка, домакиня и готвачка. Полага много грижи за децата и съпруга си и е доволна, когато те оценят това. Спокойно може да се каже, че тя е спестовница и винаги заделя някаква сума за трудни моменти от финансова гледна точка. Едно от качествата, което мъжът цени много, особено когато взема дадена жена за съпруга е вярността, а именно това качество изобилства при жената Рак. Много често тя остава за цял живот вярна и лоялна към мъжа, който обича. Жената Рак е много привлекателна за мъжете, но по-трудно се влюбва и за да се случи това, е необходимо повече романтика. За нея любовта е много повече от секс и краткотрайните връзки при жените Раци са рядкост, тъй като преди да е опознала човека до себе си и да е разкрила намеренията му, тя рядко му позволява нещо повече от среща. Когато, обаче срещне своята истинска любов и е сигурна в това, тя е всеотдайна, вярна , нежна, искрена и мъжа до нея може да й се довери напълно.

  Жената – зодия Лъв
Жената зодия Лъв винаги обича да бъде център на внимание. Ако забележите ярко гримирана жена със скъпи бижута, предизвикателно облекло и широка усмивка, то процента тя да бъде зодия Лъв е много голям. На някое важно обществено събитие жената Лъв ще бъде най-блестящата украса. Тя не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. Лъвицата цени много общественото положение и материалните придобивки. За да може да я спечели някой мъж той трябва да отговаря на тези изисквания, защото жената зодия Лъв не е лъжица за всяка уста. Освен с подаръци той трябва да я обсипе и с внимание, което е много важно за нея, но успее ли да я плени , то той ще има умна, изискана и чаровна жена до себе си, с която навсякъде ще бъде забелязван. В компания с други жени жената от тази зодия ще привлече най-много мъжки погледи и ще бъде най-ухажвана. Тя привлича мъжете без усилие, защото предварително приема, че е правилно и подходящо те да се отнасят така с нея. Суетна е и се интересува какво мислят хората за нея. Жената Лъв си пада по силни мъже, които умеят да я “опитомят”, но за жалост много често попада на мъже със слаби характери, които подчинява с властния си нрав и те бързо й стават безинтересни. В интелектуален план има дадености и е перспективна, като прави добра кариера, въпреки че понякога с нея се работи трудно поради прекалената и гордост и налагане на мнение. Лъвиците са талантливи в много области, но трудно показват това. В брачния живот представителките на зодия Лъв са много верни и предани на партнъора до себе си.

   Жената – зодия Дева
Жените родени под този зодиакален знак са искрени, търпеливи, чувствителни и много подредени. В живота на Девите всичко върви по точно установени правила. Те си поставят цел и я изпълняват, дори и това да им коства твърде много усилия. Когато започнат да вършат нещо, нищо не може да ги спре. Може спокойно да се каже, че представителките на тази зодия са по-разумни от останалите жени. Те не действат инстинктивно, а предварително правят цялостна преценка на ситуацията и след това вземат решение, което в повечето случай е правилно. Скромността също е една от отличителните им черти. Едва ли ще видите Дева да се хвали и да парадира с материалното си положение или заеман висок пост в обществото. В определени моменти имат трудности в контактите си с мъжете, поради голямата си чувствителност и свенливост. Когато установят връзка, те я поставят на пиедистал, верни са на мъжа до себе си, като се опитват всячески да му угодят. Девите се славят с практичност и точност. Те обичат да внасят ред в хаоса. За да й направи впечатление някой мъж, едно от най-важните условия е той да е чист и подреден. Девата очаква човека до се бе си да толкова чист и спретнат, колкото е и тя. В семейството представителките на тази зодия са отлични домакини и грижовни майки. Полагат изключителни грижи за децата си, но в определени случай прекалената грижовност може да им изиграе лоша шега. Енергична и борбена, Девата се заема с всевъзможни проблеми както в дома, така и в работата си и ги решава. В семейството обича тя да командва и да дава наставления. Девата е добра секретарка, счетоводител, архитект, компютърен специалист. Всяка дейност, която е свързана с математика й се отдава.

Жената – зодия Везни
Жената зодия Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца, но понякога тя също става лесна плячка за мъжете. Достатъчно е да й кажете, че е красива, да й направите няколко комплимента и тя може много бързо и изненадващо да попадне във ваш плен. Жените от зодия Везни са самата женственост. Те имат необикновен чар, а някои от тях са божествено красива. Държат се загадъчно, което ги прави неотразими във всяка една ситуация. Личността на Везните се изразява в голямата им чувствителност, чувството за хармония и красота, както и чувството за равновесие, но винаги се колебаят преди да вземат решение. Представителките на тази зодия умеят да завързват бързо контакти, добри партнъори са в живота и в бизнеса. Те са очарователни и пленяващи личности с едно силно въздействие върху противоположния пол. Рядко ще забележите Жена – Везни да иска нещо, да моли и тн. Това е така, защото тя получава всичко, което си пожелае и това и дава допълнително самочувствие и увереност. Везните не са ревниви по природа и биха простили дори и изневяра, ако партнъора бъде честен с тях и се разкае. Жените от тази зодия полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Обичат да са винаги в крак с модните тенденции и да излгеждат блестящо и съблазнително. Везните не са агресивни и при конфликти, обичат да заобикалят и да лавират. Много държат на честността и правдата. Отлични дипломати са и имат голям шанс за успех в тази област. Представителките на зодията привличат винаги многобройни последователи и почитатели след себе си. Този знак ни е дарил с едни от най-известните актриси в света.

   Жената – зодия Скорпион
Жената зодия Скорпион е страстна и неустоима. Тя знае много добре какво иска от живота и се стреми да го постигне на всяка цена. Скорпионките очакват от мъжа до тях да ги глези с ресторанти , почивки и подаръци. Когато срещнат привлекателен мъж, знаят по какъв начин да го откъснат от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи която и да е друга жена. Жените от тази зодия притежават силен магнетизъм и много бързо стават център на внимание от страна на силния пол. Имат остър ум и са надарени с изключителна интуиция. Те виждат мотивите на другите и същевременно остават непроницаеми за техните опити да ги доближат. Истинският им характер не се разкрива лесно и може за винаги да си остане тайна. Потайността е също една от характерните им черти. В работата си поставят определени цели и не се отклоняват от тях, дори и те да са трудно изпълними. Малко са хората, които могат да ги разубедят. Човекът, който слушат най-много е баща си. Ревността е един от малкото минуси на жената от тази зодия. Тя очаква партнъора й да запази цялото си обожание за нея. Съмнява се и за най-дребните неща и се опитва да контролира живота на човека до себе си. Жената Скорпион е дълбоко емоционална, много чувствителна и вярна на този, когото обича. Добра домакиня е и е всеотдайна на мъжа стига да чувства, че това е човекът на живота й. Проблемът при Скорпионките е, че са твърде крайни и ако бъдат разгневени, могат да накажат всеки един мъж без значение каква зодия е.

   Жената – зодия Стрелец
Жената Стрелец е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове. Трудно е да задържите млада жена Стрелец вкъщи. Тя изпитва ужас да се установи на едно място. Голяма част от представителките на зодията успяват бързо да се аклиматизират и справят с живота в чужбина. Любопитни са и умеят да завързват контакти. Жените Стрелци са превъзходни преподаватели, висши съдебни или административни служители, успешни спортистки, певици, хора заемащи ръководни постове в държавата. Много им се отдава спорта, тъй като имат силна воля за победа, но най-желаното от тях занятие си остава пътуването и опознаването на различни държави. Един от минусите на Стрелците е, че не могат да оценят истинската стойност на парите и в някой случай могат да бъдат големи разсипници. Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование. Тя не обича да бъде мамена и ако това стане отвръща по същия начин на партньора си. Нейната къща е красива и се опитва всячески да я направи такава, каквато я вижда в мечтите си. Книгите и музиката заемат голямо място в живота й. За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до доста напреднала възраст.

   Жената – зодия Козирог
Представителките на тази зодия са резервирани и скромни, но в същото време са много страстни и способни на много силни чувства. Една от основните им черти е целеустремеността. Жените от тази зодия си поставят всякакви цели, коя от коя по-трудно изпълними и с право се опасяват, че човешкия живот е твърде кратък за постигането им. По характер жената Козирог е честна, разумна и държи на приятелите си. Преди всичко залага на разума, а не на чувствата, каквото и да предприеме. Тя се вижда като авторитарна личност и често наглася поведението си спрямо този имидж. Винаги е любезна и учтива с непознати. Въпреки, че понякога изглежда студена, жената Козирог може да бъде запалена от една единствена ласка и да даде много на мъжа до себе си. Принципно обръща внимание на външността си и практикува някакъв спорт – най-често планински спортове, като ски, алпинизъм, туризъм или нещо свързано с бягане. В работата си тя е перфектния работохолик. Стриктна е и не се отклонява от поставените задачи. Завършва всичко в определените за това срокове. Трудно ще срещнете представителки на зодията да се заемат с нещо и да не го изпълнят докрай. Обича ясните задачи, секретарка, директорка на търговско заведение, учителка, лекарка – винаги неща, които и позволяват да се посвети. Обича да командва. В семейството е грижовна, възпитава децата си на честност и морал, като в същото време им осигурява сигурност и спокойствие.

   Жената – зодия Водолей
Жената Водолей е забавна, оригинална и независима. Тя е непредсказуема и не трябва да бъде вкарвана в клишета. Всеки мъж който иска да я спечели ще трябва да бъде романтичен и изобретателен. Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува. Не е капризна и винаги е искрена . На купон или празненство тя ярко се откроява от другите жени, тъй като се чувства в свои води и е сърцето на компанията. Около представителките на тази зодия винаги е интересно и шарено. Водолеите непрекъснато анализират ситуациите и хората около себе си. Жените водолей умеят да задават и доста недвусмислени въпроси, когато им е нужно да изясни нещата. Интересни са им загадките и тайните. Като цяло са много любопитни за всичко и най-вече за живота на хората около тях. Жената Водолей е перфектния приятел, стига да бъдете честни и лоялни към нея. Тя не се интересува, какво говорят хората за нейните приятели. За нея е важно, какво тя е анализирала и какво тя мисли за дадения човек, а не чуждите мнения. В работата си е стриктна и упорита. Може да работи и типично мъжки професии свързани с авто-механика, техника, строителство, за разлика от много други представителки на нежния пол. В Любовта представителките на тази зодия, понякога се омъжват по-късно, но за сметка на това любовните им отношения с партньора са много по трайни и истински. Жената Водолей търси мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена, и за нея нямат значение нито расата, нито положението му. Умее да се справя с домакинската работа  и е отлична майка.

   Жената – зодия Риби
Представителите на зодия Риби са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Жените от тази зодия се делят на две групи. Едната от тях се движи срещу течението, а другата плавно по него. Да впечатлиш жена от зодия Риби не е толкова трудно, но е безкрайно трудно да й задържите вниманието. Представителките на зодия Риби често пъти изчезват без да дават никакви обяснения, оставяйки в недоумение околните. Щастливеца избрал за съпруга жена от тази зодия ще бъде дарен със сигурност, топлина и ласки. Тя винаги ще съобрази със мнението му и ще му бъде вярна до деня, в който не бъде предадена.. От нещата, които цени най-много това са искреността и доверието. Никога не подлагайте на съмнение нейната проницателност, рядко дори невъзможно е да я излъжете. Жената Риби може спокойно да разчита на своята интуиция, тъй като вероятността тя да я подведе е много малка. Те са превъзходни психолози и усещат всеки фалш и промени в душевното състояние на човека срещу тях. Представителките на тази зодия са невероятно женствени и омайни, като винаги привличат вниманието на противоположния пол. Състраданието е също една тяхна типична черта. Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените сили и винаги готови да се притекат на помощ дори на непознат човек. Като майка жената Риби е изключително грижовна и готова на всичко за детето си. В някои случай, обаче прекалената грижовност изиграва лоша шега и това води до прекалено разглезване на децата. Рибите се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци. С огнените и въздушните нещата не се получават много добре, защото са далече от начина по който Рибите възприемат заобикалящата ги среда.

Източник: www.bg-astrology.net

Facebook коментар
Total Page Visits: 758 - Today Page Visits: 1
SHARE