В Годината на Петела най-добре ще се чувстват Драконите, Змиите и Воловете. Всеки от знаците ще има своите добри моменти и предизвикателства. Вижте по-долу какво ви очаква според китайския ви знак, който се определя от годината на раждане. Всяка зодия се повтаря през 12 години.

Ако сте родени през януари или февруари, трябва да проверите дали не сте зодията от предишната година. Китайската година встъпва на различна дата през тези два месеца, когато е новолунието във Водолей.

Плъх: Успехи в кариерата и любовни авантюри

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Годината на Петела ще бъде добра за кариерата и богатството на Плъха. Ако обмисляте промяна в работата си, най-добре е да я направите през 2017 г. Опитайте си късмета в медиите, връзки с обществеността, сектора на услугите или търговията на дребно.
Тази година плъховете ще имат спокойствие и увереност – може да се отпуснат и да не се тревожат за бъдещето. Но ще се наложи все пак да поработят, защото на безделниците и лентяите късметът няма да се усмихне.
Това, от което се нуждаят, за да са щастливи през 2017 г., е внимание и трудолюбие. Първата половина на годината обещава да бъде гореща, но една ваканция през есента ще им дойде много добре. Най-добре е да планират отпуска и пътешествия след лятото.
Много е възможно тази година да си смените жилището и да реорганизирате финансите си за по-голяма ефективност. В любовта ще имате късмет и авантюри – мъжете с по-възрастни жени, а дамите – с колеги. Женените да внимават да не сгазят лука.
Щастливите ви цветове са зелено, синьо, бяло. Избягвайте жълто и червено.

Вол: Мечтите се превръщат в реалност

(1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Родените в Година на Вола ще се радват на възможности в кариерата, любовта, пътуванията. Вие сте от малкото благословени знаци тази година. Тези, които са сами, ще срещнат романтичен партньор. Намерилите вече любовта може да очакват брак или бременност.
Най-дръзките и упорити Волове могат да направят невъзможното – мечтите да се превърнат в реалност. Дори фантастични планове, немислими досега, ще намерят решение в Годината на Петела. Всичко ще им се удава, но и цената ще е висока – максимални усилия, максимум упорство и издръжливост. Трябва да работят усилено, но звездите щедро ще се отблагодарят.
В началото на годината трябва да си направят планове и стриктно да се придържат към тях. Със своята енергия Воловете ще заразяват всички наоколо през 2017 г. и всяко започнато дело е обречено на успех.
Тази година не давайте назаем пари и не инвестирайте. Светът ще се тресе от политически водовъртежи, но вие спокойно ще си вършите работата без паника и ще ставате все по-ефективни.
Щастливите ви цветове са жълто, бежово, червено, лилаво. Избягвайте черно, зелено и синьо.

Тигър: Прелестна игра с проблемите до победа

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Добра година очаква Тигрите, но само ако са решителни и се фокусират върху ангажиментите си. Ще има възможности за любов и пътешествия, но и риск от финансова загуба, ако инвестират импулсивно.
Петелът е подготвил на Тигрите серия препятствия. Един проблем ще се сменя с друг и така до края на годината. Но тази жизнена борба има своите прелести – на тези Тигри, които няма да отстъпят пред трудностите и ще изминат пътя до края, е гарантирана победата. И затова си струва да се потрудят. Трябва да се подготвят за един труден и изтощителен период, който изисква постоянство, сила, мъдрост и смелост.
Мечтайте смело тази година. Ако искате да се преместите в чужбина или да започнете нов живот, действайте, независимо какво мислят околните. Сред най-големите ви предизвикателства ще бъде борбата с хейтърите. Възможно е буксуване на любовните отношения, но връзките ви ще оцелеят. Контролирайте поривите си за пазаруване, защото ще се охарчите за безполезни предмети заради моментен импулс.
Щастливите ви цветове са черно, синьо, циан, зелено. Избягвайте бяло и сребристо.

Заек: Много промени и ще извадите късмет

(1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Най-хубава ще бъде за вас годината в любовта, но прогнозите за богатство, здраве и кариера не са чак толкова добри. Бъдете много предпазливи с рискови инвестиции и действайте разумно с финансите.
Опитайте да спестите пари за бъдещето. Дарете кръв или помагайте на болните. Внимавайте за промени на работното място, за да предотвратите възможни проблеми тази година. Възможни са кризи в службата и брака.
И все пак ще извадите късмет! С Петела ще си помагате през цялата година. На Зайците им предстои много и дълго да си общуват с нови интересни хора, да обсъждат глобалните проблеми на човечеството. 2017-а ще им донесе много полезни контакти. Тези запознанства в най-близко бъдеще ще им помогнат да сбъднат отдавнашни планове.
Годината на Петела ще ви донесе промяна в много неща. Някои ще си пренасочат творчеството и житейските цели, други ще сменят приятелите и всички видове взаимоотношения. В резултат ще се опознаете по-добре и ще се почувствате по-свободни.
Ще трябва да се приспособите и към някои трансформации на специални хора в живота ви.
Щастливите ви цветове са оранжево, жълто и бяло. Избягвайте зелено и синьо.

Дракон: Във вихъра на събитията и отлични възможности

(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Очертава се много добра година за Драконите, които ще поддържат спокойни лични взаимоотношения, ще получат увеличение на доходите и добри възможности за професионално развитие. Трябва да внимават за здравето си, тъй като повтарящо се леко заболяване може да докара по-голяма заплаха.
Да бъдат в центъра на събитията – това е целта на Драконите през 2017 година. Където и да се намират, каквото и да правят, те ще си общуват с много нови хора. Срещите и запознанствата обещават добри перспективи както в кариерата, така и в личния живот.
Има и още един приятен сюрприз за Драконите – Петелът, макар че е самонадеян и войнствен, ще им предложи да си спомнят старите обиди и да простят на тези, което са ги нанесли. Прошката ще им помогне да се освободят от много психологически проблеми.
Драконите трябва да се възползват от Годината на Петела и да се придвижат напред към целите си. Ако търсят нова любов, да не пропускат купони или да действат в интернет. Ако се стремят към нова работа или кариера, да се пробутват и да си уреждат интервюта. Ако искат пътуване или смяна на жилище, да използват страхотната си енергия и ще се получи.
Щастливите ви цветове тази година са жълто, червено и оранжево. Избягвайте циан и зелено.

Змия: Който не рискува, той не пие шампанско

(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Годината на Петела ще е чудесна за Змиите, ако си начертаят приоритети и планират добре нещата. В противен случай ще имат проблеми с финансите, здравето и кариерата – да не харчат над възможностите си и да бъдат отворени за промени. Ще имат много късмет в любовта. Ако нямат партньор, ще срещнат половинката си тази година.
Чакат ги големи промени. 2017-а може да стане както щастлива, така и проблемна – изненади и неприятности ще се редуват със завидно постоянство. Всичко е възможно – от необходимост да сменят местожителството си до издигане на ръководна длъжност с висока заплата. Ако са решителни и смели, и най-резкият обрат на съдбата може да се използва, за да се измъкнат като победители. Но ако проявят слабост, иде голяма беда… Така че, уважаеми Змии, мислете и решавайте – който не рискува, той не пие шампанско.
Тази година земните и небесните енергии са така поставени, че ще помогнат на Змията да изпълни целите си. Някои ще започнат ново учене или кариера, други – вълнуващ бизнес. Тъй като духовният им живот е базиран върху материалния, неговото поддържане ще бъде приоритетна задача през 2017 г.
Щастливите ви цветове са зелено, синьо и черно. Избягвайте жълто и червено.

Кон: Приятни сюрпризи, път и романтика

(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Конете ще имат много натоварена година, която няма да им даде много време, за да се наслаждават на живота. Възможни са конфликти в любовните отношения, известни проблеми може да имат и със здравето. От финансова гледна точка ще се появят добри възможности, свързани с работата, но ще трябва да харчат пари, за да помогнат на член на семейството в нужда. Бъдете оптимисти, целта на неуспехите е да си научите уроците.
“Каквото посееш, това ще пожънеш”, е техният девиз за 2017 година. Всичко зависи от това доколко бързо ще успеят да се включат в работата и да оценят ситуацията. Шансовете за успех нарастват за трудолюбивите Коне. Но Петелът не е толкова жесток, колкото изглежда на пръв поглед, той е подготвил много изненади и приятни сюрпризи – всичко, което ви е нужно, за да бъдете щастливи. Не пропускайте шанса си!
Годината на Петела ще ви вдъхне много енергия, така че задействайте плановете си. Особено силно ще е влиянието ѝ върху разработването на жизнени стратегии. За някои Коне на дневен ред се очертава дълго пътуване или дори емигриране. В семейството може да очаквате бебе, сватба или най-малкото романтични новини.
Щастливите ви цветове са циан и червено, избягвайте черно.

Коза: Много работа и увеличени доходи

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Козите ще са заобиколени със социални сбирки през 2017 г., което ще е добре за самотните, но може да докара извънбрачни афери на обвързаните. По отношение на парите и кариерата има възможности за увеличаване на доходите, но ще възникнат и неочаквани проблеми на работното място, което ще доведе до стрес. Почивайте си повече, за да избегнете здравословни проблеми.
Годината на Петела обещава на трудолюбивите Кози всякаква подкрепа и покровителство, особено по въпросите на кариерата и личностното израстване. Мотото за 2017-а е: “Работа, работа и пак работа.” И повече твърдост при вземането на решения!
Каквото и да правите, останете верни на себе си и не се оставяйте да ви принуждават да правите нещо, което е в разрез с желанията или природата ви. Ще имате много активност около зависими от вас любими хора, било то възрастни, деца или домашни животни.
Пролетта ще озари дома и сърцето ви, а есента ще е добра за бизнес и финанси. За да поддържате добро здраве, трябва да се научите да сваляте напрежението от себе си и често да правите упражнения на открито.
Щастливите ви цветове са червено, жълто и оранжево. Избягвайте черно и бяло.

Маймуна: Каквото и да става, все е от полза

(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

2017-а ще е спокойна година за Маймуните, които може да очакват активен социален живот и стабилни доходи. Бъдете търпеливи и вземайте практични решения, когато става въпрос за кариерата ви.
Съсредоточете се върху изплащането на дълговете и спестяване за бъдещето.
През новата година Маймуната ще бъде господар на положението. Каквото и да стане – все ѝ е от полза! Успехът ще пада сам, като гръм от ясно небе. Но може да възникнат и някои неприятни моменти, когато тя трябва незабавно да се намеси и да обърне събитията, за да не си докара врагове или проблеми. Ето защо дори в спокойно и щастливо състояние Маймуната не бива да губи разсъдъка си и да се поддава на емоциите. Бъдете винаги нащрек.
Годината на Петела ще ви изправи пред много дилеми. Но кой е казал, че това е лошо? Някои Маймуни ще трябва да вземат решения, свързани с партньора. Работните отношения ще се окажат малко напрегнати, но с времето ще се уталожат. Около лятото мнозина ще потърсят нова работа или ще има промени в службата.
Щастливите ви цветове тази година са жълто и бежово. Избягвайте червено и розово.

Петел: Повишение в службата и големи промени

(1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

В своята година Петлите могат да очакват повишение в службата, така че не е разумно да сменят работата. Въпреки че ще имат някакви финансови печалби, трябва да се въздържат да харчат за неща, които не са ценни.
“Генерално почистване” е техният девиз за годината. Чакат ги големи промени и коренно нов живот. Може всичко да се промени – от местожителството до имиджа и вкусовете. Много нови неща, но невинаги необходими и полезни, ще носи Годината на Петела. За да не се заблудят в този кръговрат, най-важното е да не губят самообладание и да не изпадат в паника и отчаяние. Не трябва да се отпускат и да оставят нещата на самотек. Малко търпение, увереност и всичко ще бъде наред. Дръжте се и звездите ще ви възнаградят с успех в начинанията.
В никакъв случай не давайте пари назаем и не инвестирайте в чужд бизнес. Това е жизненоважен период за развитие на приятелства или любовни отношения. Ще откриете голямата любов, ако сте сами. Не приемайте сближаване с неподходящи партньори. Лятото е време за любов, а есента – за промяна на собственост.
Щастливите ви цветове ще са черно и бяло, избягвайте червено.

Куче: Има шанс да хванете златната рибка

(1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Във взаимоотношенията си Кучетата ще имат голям късмет и нови срещи. Работните отношения също ще процъфтяват и ще се запознаят с хора, от които ще имат полза в бъдеще. Трябва обаче да внимават със здравето си през 2017 г. Може да се чувстват уморени и нервни, на което е най-добре да противодействат с редовни упражнения и общуване с любимите хора.
Петелът няма да им позволи да се отпуснат и за минута – чака ги водовъртеж от събития, проблеми, победи и поражения. В началото на годината звездите съветват да се състави план за действие и да се върви уверено към целта. Мечтите ще се окажат не чак толкова далечни, ако се положат максимум усилия за осъществяването им. Както казва поговорката: “Без усилие не можеш да уловиш и една риба от езерото.” Но ако включат фантазията, изобретателността, желанието – имат шанс да хванат златната рибка…
Най-добре е тази година да се придържате към познатите неща. Ще ви върви в любовта. Решават се проблемите с партньора или се появява нов романс.
Щастливите ви цветове са червено, кафяво и сиво. Избягвайте черно, бяло и зелено.

Глиган: Гарантиран успех, макар да не е лесен

(1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Не ви очаква изключителна година, но при всички случаи ще е много по-добра в сравнение с 2016-а, особено към края си. В Годината на Петела Глиганите ще изпитват затруднения в любовта – имат възможности за срещи с нови хора, но трудно ще си пасват. Ще бъдат склонни и към заболявания като нарушения на храносмилането.
За тях това е година на вземане на решения, на рискове и победи, придобивки и разочарования. Успехът на всяко дело ще зависи от самия Глиган. Ако всичко е обмислено до най-малка подробност,чути са чуждите мнения по въпроса, но сам вземе решението – успехът е гарантиран. Онези, които са свикнали на лесни победи, да не чакат нищо добро…
Има и добри новини – ще ви помага интуицията. Вслушвайте се във вътрешния си глас и вземайте всяко едно решение въз основа на собствения си опит, а не заради съветите на други хора!
Годината на Петела е важна, ако мечтаете да смените работата си или да започнете нов бизнес. По-добре е да се погрижите за съществуваща любовна връзка, отколкото да започнете нова.
Щастливите ви цветове са жълто, кафяво и червено. Избягвайте черно и синьо.

Източник: 24часа

Facebook коментар
Total Page Visits: 2568 - Today Page Visits: 1