Много дами често се колебаят за чувствата на един мъж към тях, заради което търсят знаци в неговото поведение.

Въпреки, че всеки човек е индивидуален, според астролозите за любовта може да говори зодиакалният знак.

Вижте как се влюбват мъжете според зодията им!

1. Овен

Когато един мъж Овен се влюби, той не мисли за нищо друго освен да покори сърцето на дамата, към която изпитва силни чувства. За тази цел той прави ежедневни подаръци като цветя и парфюми и постоянни комплименти на жената до себе си.

2. Телец

Влюбеният Телец не умее да показва чувствата си затова разчита жената до него да прави първите стъпки. Мъжете от тази зодия са традиционалисти и се стремят да впечатлят дамата на сърцето си с изискани вечери и посещения на кино или театър.

3. Близнаци

Винаги може да се познае, че един мъж Близнаци е влюбен, защото той буквално преследва навсякъде обекта на своите желания. Когато започнете да го виждате в магазина, от който пазарувате, във фитнеса или в любимото ви заведение, означава, че този мъж е вече влюбен във вас.

4. Рак

Представителите на зодия Рак не се влюбват от пръв поглед, а затворената им природа ги кара до последно да прикриват чувствата си. Най-ясният признак, по който може да разберете, че един мъж от тази зодия е влюбен във вас, е изключителната грижовност, която проявява.

5. Лъв

Представителите на зодия Лъв се влюбват много бързо и явно показват чувствата си към жената, която ги е впечатлила. Лъвовете са много щедри хора и са готови да всякаква показност и екстравагантност, за да впечатлят дамата, в която са влюбени.

6. Дева

На мъжа Дева му е необходимо време, за да се влюби. Първо той се впечатлява от красотата, а след това проявява интерес и към ума ви. Но когато мъжете от тази зодия се влюбят в една жена, те оставят всичко друго на заден план, включително приятелите и семейството си.

7. Везни

Когато един мъж зодия Везни се влюби във вас, той непременно ще търси близък контакт с ръка или крак. Докосването е най-ясен признак, че представител на тази зодия се чувства привлечен.

8. Скорпион

Чувството за собственост издава влюбените Скорпиони. Ако искате да тествате чувствата на мъж от тази зодия, просто покажете безразличие и проверете неговата реакция. Когато Скорпионите се влюбят, те настояват връзката ви да се развие по възможно най-бързия начин затова може да очаквате предложение да заживеете заедно още на първия месец.

9. Стрелец

Стрелците винаги се влюбват в красиви жени и когато чувствата им станат по-големи, те започват да се въртят около приятелката си като верни кучета. Тези мъже са готови да дават тонове любов, но с техните обещания трябва да се внимава, защото са склонни да преувеличават.

10. Козирог

Мъжете Козирози не се отказват от една жена, когато са влюбени в нея. Те могат дълго да отричат чувствата си, но когато осъзнаят, че са влюбени, си го признават директно без да се необходими предварителни намеци от страна на дамата.

11. Водолей

Водолеите обикновено се влюбват в най-близкия си приятел. Те показват любовта си по възможно най-романтичния начин, така че всяка жена да се почувства като главна героиня във филм.

12. Риби

За мъжете Риби не е толкова лесно да си признаят, че са влюбени в една жена. Те задължително трябва да изживеят период на страдание, в който се колебаят за сигурността на чувствата си. Докато си признаят, че са влюбени, от жената до тях се очаква да прояви търпение и непрестанен интерес.

Източник: ezine.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 1417 - Today Page Visits: 1
SHARE