Как се държат мъжете в леглото според зодията

Овен
Мъжете овни не се различават особено от представителките на нежния пол, родени под същият знак на зодията. Емоционални и непредвидими. Какъвто и секс да очаквате от тях, пак ще си останете изненади- толкова непредвидим е мъжът овен. Връзките между мъж овен и жена овен обикновено не траят дълго, но пък за сметка на това, преживяното остава спомен за цял живот.

Телец
Мъжът телец е най-мързеливият любовник от всички зодии. Това се дължи главно на безкрайния му апетит и навика му да си хапне обилно на вечеря, което не му позволява особено движение в леглото. Любимата му поза е по гръб, докато партньорката върши цялата работа. Мъжът телец е домошар и обикновено  изкарва добри пари, което го прави перфектен избор за съпруг. Само трябва да измислите как да го стимулирате да бъде по-активен в леглото.

Близнаци
Мъжът близнаци може да не е типичният мачо, но пък се слави като голям Дон Жуан. Изключително трудно е за мъжете от тази зодия да бъдат с една жена, защото обичат разнообразието и често сменят партньорките си. Ако сте ревниви, мъжът близнаци ще опъва нервите ви при всяко излизане пред хора, защото обожава да флиртува с други жени.

Рак
Сантиментален по характер, мъжът рак е непоправим романтик. Той мечтае да прекара живота си с една жена и има навика да я идеализира, което често му изиграва лоша шега, когато се сблъска с реалността. Като любовник е много отдаден. Не бърза и поставя удоволствието на партньорката си пред своето собствено.

Лъв
Мъжете лъв са честни и прями в живота. Не обичате прекаленото протакане и недомлъвките. Такива са и в секса. Ако приготвите вечеря на свещи, мъжът лъв няма да ѝ отдаде по-голямо внимание отколкото на бургер в Макдоналдс. Но ще обърне по-голямо внимание на крайната си цел- сексът с вас. Друг факт за лъвовете е, че си падат малко егоисти в секса и понякога забравят за удоволствието на партньорката си.

Дева
Мъжете дева са склонни на компромиси, ако се съберат с по-доминантна партньорка. Например, връзките между жена овен и мъж дева, често поставят мъжа в подчинена наглед позиция и за околните изглежда, че той е мъж под чехъл. В леглото, обаче позициите се изравняват и мъжът дева балансира нещата. Ако мъжът дева се събере с представителка на по-миролюбива зодия, като например рак, могат да се надяват на много хармонична връзка, но сексуалният им живот няма да бъде особено вълнуващ.

Везни
Мъжът везни е много ревнив, но се опитва да прикрива в себе си яростта, която изпитва, гледайки ви да флиртувате с друг мъж. Той няма да се оплаче, че сте го наранили, но накърнените му чувства ще повлияят на либидото му и няма да има желание за секс, дори да го молите. Най-доброто, което можете да направите е да почакате няколко дни, докато всичко отшуми.

Скорпион
Непоправим женкар. Обича да сменя партньорките си. Връзката между мъж скорпион и жена скорпион може лесно да се опише с две думи: страхотен секс, но това никак не значи, че двамата са способни да имат дълготрайна връзка заедно. Мъжът скорпион има нужда от представителка на по-уравновесените зодии, която да хармонизира връзката им. В по-голямата си част, мъжете скорпион се славят като много добри любовници.

Стрелец
Мъжете стрелци са силно доминантни в леглото. Дори да не са типичните мъжкари, те смятат, че трябва да доминират в леглото и това често поражда неразбирателство, ако попаднат на доминираща жена, каквато например е лъвицата. Мъжът стрелец не е от най-романтичните типове, той не се интерсува от увертюрата преди секса и обстановката в стаята.

Козирог
Обичат внимателно да планират завършека на вечерта, но без да се престарават в детайлите, както биха направили телците, например. Козирозите са най-големите стратези от 12-те зодии, имат навика да планират всяка своя стъпка, включително и секса. Не обичат да говорят по време на секс,  защото това ги разсейва.

Водолей
Мъжете водолеи не са от най-настъпателните свалячи, те често изчакват сигурни знаци от дамата, за да разберат, че са желани и чак тогава се впускат в приключения. За сметка на това пък са много настъпателни в леглото и рядко техните половинки могат да им откажат секс. Свободолюбив е по природа, ако се опитате да му наложите твърде много ограничения- може да го загубите.

Риби
Мъжете риби са много чувствителни личности. Веднъж наранени, обаче те могат да преминат в другата крайност и да сменят голям брой партньорки без да влагат никакви чувства. В секса са едни от най-добрите любовници, често са много надарени, но не прекалено. Мъжете риби имат нужда да им се възхищават, заради уменията им в леглото или заради тялото им.

Източник: mylove.bg

Facebook коментар