Кои са шестте най-скъпи изкусителки в зодиака?

Замисляли ли сте се, че покрай любовта една жена, според астрологията, може да ви излезе твърде скъпо? Да, когато обичаш това няма значение, но все пак имайте предвид, когато започвате една връзка, че бюджетът ви може да се окаже недостатъчен.

Кои са най-скъпите представителки в зодиака?

6 място – Рак

Преди да започнете да ухажвате дама от зодия Рак е необходимо да сте наясно със собствените си намерения. Ако са сериозни, ще трябва да работите като милионер, ако не – можете и да я очаровате с празните си джобове и да ѝ подарите цвете. Но това само означава, че тя няма да ви различи от тълпата и ще ѝ бъде все едно за вас. Тя би искала да се гордее с мъжа до себе си. И ако вие тепърва се ориентирате в живота, но тя вижда потенциала ви, повярвайте ни, ще намери начин да ви застави да забогатеете.

5 място – Скорпион

С две думи – много скъпо. Мъжът, който ще се опитва да впечатли жена Скорпион трябва да бъде много напорист, но и да знае едно – няма да е единственият. Не, най-вероятно няма да има любовник, но тя обича парите дори повече от вас. Ще се наложи да влагате малко състояние, за да доставяте радост на любимата жена. Но все пак това е разумна инвестиция, защото тя ще ви се върне със страстни нощи. Не опитвайте да спестявате, тя ще намери начин да изхарчи и последните ви пари.

4 място – Телец

С изявление от типа „Не е важен подаръкът, а жестът“ няма да минете при жената Телец. Готова е дори да ви отстреля, нищо че не е Стрелец. Не е меркантилна, но какво ще е това внимание за 2 лева, например. Обиждате я. Внимание за жена Телец означава следното – ако е тъжна и вие, разбира се, забележите тъгата ѝ, а след това като добър мъж ѝ купите например скъпа кола или бижу, определено сте се справили с теста. Просто е, нали?

3 място – Везни

Везните не са меркантилни. Никак дори. Даже да ги засипвате с пари, няма да оценят това. Но ще оценят трепетното внимание, което означава да получават правилните подаръци, а не какви да е. Това означава – тези подаръци, които не всеки може да им даде. Антиквариат например. Да, това е скъпо. Много скъпо.

2 място — Лъв

На една Лъвица не ѝ е необходимо цялото състояние на мъжа ѝ. На нея ѝ е необходимо неговото, плюс още едно, още по-голямо. Това, което той може да заработи, докато Лъвицата милостиво му позволява да се намира редом до нея. Отношенията ви с жена Лъв са правилната инвестиция в бъдещето. Ако, разбира се, ви харесва да притежавате виртуални пари, т. е. просто да се любувате на красиви картинки на банкноти.

1 място – Риби

Просто ѝ дайте всичко, абсолютно всичко. Всички пари, всички ценности, ръката, сърцето си, душата си… И каквото още ви е останало пак ще бъде нейно, запомнете го.

Източник: m.tialoto.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *