Кои са 5-те зодиакални знаци, които най-лесно се влюбват?

Списъкът на петте най-лесното влюбващи се зодиакални знаци е следният:

Стрелец  – Може би са спонтанни, но искат дълги връзки, които ги издигат до небето. За момента, искат да избягат от реалността и да отпътуват към романтична дестинация. Вечно мечтаят за човек, който ще съблазнят и ще бъдат с него до края на живота.

Телец  – обожава дълги връзки , но иска да влиза в спорове за неща, в които е твърдо убеден.

Романтичен е и грижовен. Всичко ще даде само за да задържи вниманието на желаната личност. Иска забавления и приключения, но е готов да се жертва за любовта на живота си.

Водолей  – Може би са ексцентрични, но са по-чувствителни, отколкото всички си мислят. Под творческата броня се крият личности, които искат да бъдат обичани и разглезени. Колкото и да звучи противоречиво, Водолейте искат спокойна връзка .

Рак  – Удивително, но Ракът не е първият в този списък. Въпреки това, чудесно се целува, изглежда добре и е една от най-грижливите личности. Сексът е тяхното емоционално свързване, а ако стигнем до тази стъпка с някой Рак – няма връщане обратно.

Лъв  – Още един знак, който се очакваше да бъде на 12-о място, но и Лъвовете знаят безусловно да искат. Страстен знак, който се радва да спечели. Ако не сте готови за връзка, в никакъв случай не си играйте със сърцето на лъва, защото това е по-крехко от колкото мислите.

Източник: За Жената

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *