ЛЮБОВТА идва скоро… ето за тези 4 зодии

Ако дълго сте чакали любовта, време е да бъдете щастливи най-накрая. Ето кои са зодиите, които ще се радват на нова тръпка, любов или половинка за цял живот.

Овен

Няма да се наложи да чакате още дълго. Трябва да сте сигурни, че любовта ще дойде за вас. И не онази вятърничева, която ще остане за малко, за да не се чувствате самотни, а онази истинска и дълбока, която ще ви вдъхнови и ще ви даде нови сили за живот. Не се страхувайте от това да не бъдете наранени. Със страх не се обича. Ако ви е писано да сте с този човек, нещата ще се случат, а притесненията само биха помрачили щастливата картинка. До края на годината може да очаквате и годеж… а догодина брак. Какво по-хубаво от това?

Стрелец

Не давайте на никой да ви казва, че няма да успеете да намерите своята половинка. Няма значение колко време минава, важното е да откриете точния човек, с когото ще се чувствате истински. А понякога любовта е на една ръка разстояние… буквално. Приятелите понякога се превръщат в най-големите любови в живота ни. И то с причина! Те знаят всичките ни слабости, разбират ни и ни обичат такива, каквито сме, без да искат да променят нищо в нас. Ето от такава любов имате нужда.

Скорпион

Трябва ви нещо лудо, страстно и неподвластно на никакви закони. Имате нужда от някой, който ще разтърси света ви и ще ви покаже нови хоризонти. Ще извади най-доброто от вас и ще ви поведе на дръзко любовно приключение. И това това ще получите. Съвсем скоро животът ще ви срещне с най-лудата любов, която някога ще изживеете. И този човек ще ви научи на много и ще остави незабравима следа у вас. Насладете се на всяка крачка и се дръжте здраво… ще бъде едно шеметно пътешествие.

Риби

Няма по-голяма изненада от това любовта да се появи в живота ви, точно когато най-малко очаквате. Тогава тя връща смисъла на живота и отново дава на човек сили да живее с вдъхновение. Забравете за суетата. Този човек ще ви харесва точно такива, каквито сте. И това е подарък от съдбата. Най-накрая да намерите някой, който ще прави всичко за вас, ще ви дава обич и топлина и няма да иска да бъде с никой друг на света.

Източник: www.actualno.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *