Никога не можем да сме сигурни дали човекът до нас ще ни остане верен. В последните години все повече книги, случки и истории се опитват да ни докажат, че моногамията е невъзможна и че изневерите са съвсем в нормите на нещата.

Но ние все още вярваме, че това не е така и смятаме, че ако си с един човек, трябва да бъдеш само с него. Толкова е простичко!

Това е зодията, която изневерява най-малко: ТЕЛЕЦ Телците са спокойни хора, които държат на традициите и обичат нещата да се случват според реда си. Спокойни са и мислят трезво, осъзнават последствията и за това са достатъчно отговорни, за да преценят дали преживяването си заслужава или не.

Телците държат много на честта си и не биха я потъпкали заради един миг наслада, за която после ще съжаляват горчиво. Мъжете с тази зодия са по-плашливи и не действат импулсивно, това ги предпазва от необмислени решения и грешки, които после не ги оставят да мигнат. Разбира се, че има изключения, никога няма нищо сигурно, но в природата на Телците е заложен стремежът към здраво и стабилно семейство. Най-осъзнати са мъжете след 33 години, ако до тази възраст са се наживяли, то бъдете сигурни, че ще ви бъдат верни до края. Мъжете от тази зодия не понасят да влизате в личното им пространство, за това не си и помисляйте да ровите в телефона му или да го разпитвате къде и с кого е бил. Хубавото на Телците е, че дори да са направили нещо, съвестта им не ги оставя на мира, докато не си признаят. За това бъдете спокойни и имайте доверие на своя партньор.

Източник: actualno

Facebook коментар
Total Page Visits: 1175 - Today Page Visits: 1