Най-различната… Най-извисената и благородна зодия!!!

Страшно умни и проницателни. Въпреки, че обичат да спорят, те са много благородни и справедливи. Тези хора са изключително красиви и вътрешно, и външно, стига само да не нападате личността им.
Намират общ език с всеки.  Могат сладко да говорят с часове, но и търпеливо да изслушват.   Везните са чудесни приятели – сговорчиви, дружелюбни и разбиращи. Те не обичат да остават сами и нерядко домовете им са гостоприемно отворени по двайсет и четири часа в денонощието.
И мъжете, и жените Везни държат изключително на външния вид и полагат подобаващи грижи, за да се поддържат в добра форма. Те са любители на красивото, изящното, в никакъв случай натруфеното и кичозното. Предпочитат класиката пред авангардизма и крещящата неконвенционалност. Умереност, хармония и баланс е тяхното мото.
Много Везни изпитват трудност да повярват, че могат да виреят в този свят и да съществуват пълноценно, ако не са във връзка.
Везните копнеят да живеят в свят, в който няма противопоставяне, а разногласията намират общ език.
Везните са майстори на колебанието. Ако дойдат и ви помолят за съвет, след като го получат, бъдете готови да ви излязат насреща с неоспорими доказателства против него и за другата опция. Те искат хем да постигнат своето, хем да угодят на всички наоколо, така че да не си навлекат гнева на никого.
Проблемът на Везните дори не е толкова в невъзможността да направят избор – рано или късно те достигат до прозрението кое е полезно и здравословно за тях. Но готови ли са да поемат отговорност за избора си?
Да поемеш отговорност означава да си готов да понесеш всички последствия и негативи, а Везните твърде много държат да правят добро впечатление и ги е страх да не си спечелят нечие неодобрение.
Въздушните знаци – Водолей и Близнаци – са им близки по натюрел и разбираеми като светоглед, огнените Лъв и Стрелец ги вдъхновяват. Овенът ги дразни, стимулира и отблъсква, но също толкова силно ги привлича, защото им показва какво им липсва.
Земните и водните знаци за Везните могат да бъдат колкото успокояващи, толкова и задушаващи, скучни и неразбираеми.
Везните са единственият неодушевен зодиакален знак, докато всички останали са представени или от животни, или от хора, или от митологични същества. Затова и тяхната задача е да постигнат обективност, безпристрастност и емоционална независимост.

Източник: www.bg-astrology.net

(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *