Пет причини Лъвовете да са сред най-добрите любовници

Няма как да не сте чували тезата, че най-добър секс се прави със зодия Лъв (или Скорпион). Предлагаме ви няколко доказателства в подкрепа на това твърдение, а извода дали наистина е така оставяме на вас…
 
Лъвовете винаги предлагат нещо различно и необичайно
 
Нормален е последната дума, с която можете да опишете секса с представител на зодия Лъв. Той е страстен, вихрен и изтощителен в хубавия смисъл на думата.
 
Какво искат мъжете в леглото
 
Лъвовете са страстни
 
Лъвовете са страстни любовници, които обичат бавния секс – да докосват и да бъдат докосвани.
 
Лъвът е звездата
 
Лъвовете искат винаги да играят главната роля – работа, любов или партито за рождения ден на приятел, няма значение, важно е те да са в центъра на вниманието. В леглото положението не е по-различно – важно е да знаете, че Лъвът е истинска звезда, така че дръжте се подобаващо, в отговор ще получите същото.
 
Секси проучване разкрива женските и мъжките мечти и фантазии
 
Лъвът е царят на джунглата… и не само
 
За никого не е тайна агресивният характер на Лъва. Той се проявява доста добре и в спалнята. Така че очаквайте луд, див и незабравим секс с представителите на тази зодия.
 
Лъвовете умеят не само да получават, но и да дават
 
Лъвът обича да му доставят удоволствие точно толкова, колкото и да доставя удоволствие. Колкото повече се стараете за вашия Лъв, толкова повече той ще се старае за вас.
Източник: venera.bg
Facebook коментар