Дори и да е временно, нека бъдат тук поне през втората половина на 2021 г. Защото като чета как някои хора жадуват да напуснат страната, ще дойде момент, в който ще тичат към България…..ако могат.”

Това е написала във Фейсбук профила си българската астроложка Маргарита Паскалева.

Още преди време тя е разработила анализ, който доказва теорията й. Ето го…

Трета световна война или тежък катаклизъм?

От древни времена астролозите са правили своите предсказания, които ние сега наричаме прогнози, на базата на слънчевите и лунни затъмнения през конкретната календарна година. Всяка година има минимум по две слънчеви и две лунни затъмнения, но такова сходство на някои планетарни аспекти, се случва изключително рядко. В живота няма нищо случайно – нито срещи, нито събития. Космосът е уникален компютър. „Каквото е горе, това е и долу“.  Опозицията между Марс и Плутон в хороскоп на слънчево затъмнение е много опасно и според астрологичните тълкувания дава индикации за опасността за живота на много хора. Плутон е планета на трансформацията, на началото и края, на живота и смъртта. Свързва се с големите групи хора.

Всеки човек помни пораженията на Втората световна война, започнала след многобройни регионални войни и обхванала цяла Европа.

През 2021 година обаче става дума за опозиция между Марс и Плутон в хороскоп на затъмнение, а не на обикновено Новолуние. Марс и Плутон са планети, наречени „малефици“ – планети със зловредно влияние, като Плутон има отношение към големи групи хора. Другите две планети, които също са „малефици“ и образуват неблагоприятни аспекти, са Сатурн във Водолей и Уран в Телец през 2021-ва. Толкова време търпим тежкото влияние на квадраурата Уран в Овен с Плутон в Козирог. Тогава Сатурн във Водолей образува предизвикателен аспект с Уран в Телец. Ако не беше и опозицията между Марс и Плутон, нещата щяха да стоят по друг начин.

Една от държавите, които ще бъдат засегнати от влиянието на затъмнението през 2021 година, е САЩ.  В хороскопа на САЩ  на първо място има съвпад на слънчевото затъмнение с Марс в 7 дом в Близнаци – домът на взаимоотношенията с партнъори и врагове. Опозицията между транзитния Нептун в Риби и Нептун в Дева от хороскопа на САЩ образуват таоквадратура със затъмнението и Марс в Близнаци в 7 дом. И накрая тежката опозиция на Марс в Рак от хороскопа на затъмнението към транзитния Плутон и към Плутон от хороскопа на САЩ – има т.нар. плутонов възврат. Марс е планета на войните и инцидентите, а Плутон в опозиция с Марс създава опасност за живота на големи групи хора. От историята знаем как се е отразила в световен аспект квадратурата между Слънчевото затъмнение и Сатурн в Овен към Плутон в Рак, както последвалото Новолуние на 19.05.1939 година и опозицията между Марс и Плутон.

Същото слънчево затъмнение е в съвпад със Слънцето в хороскопът на Русия. Опозицията Марс / Плутон от затъмнението акцентира съвсем точно Сатурн в Козирог от хороскопа, а Уран в Телец е в опозиция на Плутон от хороскопа. Всеки сам може да направи своите изводи, но аз съм убедена, че светът ще бъде изправен на прага на тежък световен конфликт, който ще ескалира през втората половина на 2021 г. Вярно е, че освен глобална война, може да се очаква и тежък природен катаклизъм, но от така анализираните хороскопи опасността от глобален военен конфликт е голяма.

Това, което прави най-силно впечатление и събуди в мен недоумение, е че затъмнението не е в марсов или друг кардинален знак, а в Близнаци. То образува неблагоприятен аспект квадратура с Нептун, което ме кара да си мисля, че в 21 век не можем да очакваме глобална война в този вид, в който я познаваме. Опасността се крие в използването на оръжие за масово поразяване, което да засегне белите дробове и дишането (химическо или радиологично оръжие чрез разпръскване на радиоактивен материал) или в мощното изригване на вулкан. В медицинската астрология знакът Близнаци и Меркурий управляват белите дробове и дишането, а Нептун се свързва с инфекциите, задушаването и водата. Тази квадратура създава опасност конфликтът, който може да препълни чашата на търпението, да бъде на етническа и енергийна основа.

Светът се тресе вече доста години от световната политическа и икономическа криза. А борбата за световно влияние и власт е голяма. През 2016 година Марс ще преминава цели 6 месеца и половина през огнения знак Стрелец – от от 6 март до 26 септември, поради ретроградното си движение от 12 април до 3 юли. Възможно е още повече да се активират конфликтите през този период на годината. Всички главоломно се въоръжават. Светът се тресе от регионални войни и агресия. Ситуацията много напомня времето на „Голямата депресия“.

През следващите няколко години планетните аспекти и разположения, заедно със слънчевите затъмнения, рисуват една неблагоприятна за света картина. Великите сили трябва да бъдат много разумни и сдържани в действията си, ако случайно ги е грижа за планетата и хората на Земята. Не бива да забравят, че и те са част от нея. Тази бясна надпревара във въоръжаването може да създаде опасност за живота на планетата ни, ако на някой малоумник му „падне пердето“ и реши да използва оръжие за масово поразяване. Освен това, когато се избира президент на държава, трябва да се вземе предвид хороскопа на бъдещия държавен глава – той трябва да бъде в синхрон с хороскопа на държавата, за да има положително управление и развитие…….особено в държави, където президента има широки правомощия в държавното управление. Опасността Третата световна война след юли 2018-та да стане реалност, е голяма, а през 2021 година дано Бог е българин!

Източник: www.bg-astrology.net

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 226 - Today Page Visits: 1
SHARE