От всички  знаци на зодиака  има петима представители, които спокойно можем да наречем  най-проблемните . Не че те са неприятни хора, в никакъв случай, само че са толкова особени , че на другите не им е лесно да са с тях.

 • ОВЕН
  Животът с овена е пълен с неочаквани обрати . Тези хора често са повлияни от своите непосредствени емоции.  Остри думи и прибързани решения могат да станат неразделна част от живота ви заедно.
 • ВОДОЛЕЙ

Това, което много хора не могат да понасят у Водолеите, е тяхното изключително високо самочувствие . Те е малко вероятно да си го признаят директно, но винаги се смятат за по-добри от останалите, което оставя върху тяхното поведение особен печат. Категоричност и деспотизъм – ужасните черти на Водолея, които той винаги трябва да контролира.

 • БЛИЗНАЦИ
  Самите Близнаците добре познават проблема си: трудно им е да спрат и да помълчат спокойно. Тези хора изпълват всичко наоколо със собствената си персона, опитвайки се да бъдат най-умните, и заслепени от този блясък могат да направят нещо глупаво. В най-критичните моменти Близнаците са в състояние да упражнят безпрецедентна жестокост , на което малко хора могат да издържат.
  близнаци
 • КОЗИРОГ
  Упорството на Телеца и Овена е известно отдавна, но Козирогът някакси се пренебрегва при това. Но неговият инат е шокиращ! Дори привидно глупави неща Козирогът ще защитава до последно само за да докаже, че той е прав. Той винаги ще бъде прав. Козирозите често са сами – спецификата на техния характер плаши другите.

 

 • СКОРПИОН
  За какъвто и да се представяте пред Скорпиона, той може винаги да ви покаже кой е шефът . Някак си, Скорпионът успява да сформира с другите хора, такава връзка, в която той играе главната роля. И ако някой не се подчинява, разплатата ще е жестока!
  скорпион

Източник: За Жената

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 389 - Today Page Visits: 1