ТОВА Е ИСТИНАТА! ЕТО КОЯ Е ТВОЯТА СРОДНА ДУША СПОРЕД ЗОДИЯТА!

На въпроса, дали има сродни души , хороскопът е дал положителен отговор.

И този отговор ни дава схема към която за всяка зодия предлага съответстващата, в която се крие тяхната сродна душа.

А това, вижте по-долу.

Сродна душа за Овен

За теб любовта е страст и вълнение. Обичаш да флиртуваш и почти винаги печелиш мъжът, който поискаш, защото е невъзможно да устои на твоя чар и остроумие. Той е напълно доволен от желанието да имаш и всичко, на което си готова да направиш, само за да му докажеш своята любов.

Твоята сродна душа: Стрелец и Лъв

Сродна душа за Телец

Мощният Телец е един от най-романтичните знаци. Ти мечтаеш за перфектния принц, който ще те държи за ръка и обсипва с малки подаръци. От друга страна, ще бъде удоволствие да го глезиш. Ти не играеш игри в любовта, нито обичаш мъже, които играят. Търпението и решителността ти позволяват да чакаш перфектния партньор, отколкото да губиш време за обикновена връзка.

Твоята сродна душа: Рибите са привлекателни със своята чувствителна страна, но силния Скорпион кара сърцето ти да бие бързо.

Сродна душа за Близнаци

Ти си майстор във флирта и където и да се появиш, оставяш много мъжки разбити сърца. Не искаш никой да нараниш, но момчетата просто се влюбват в начина, по който се смееш или поставяш косата си. Наслаждаваш се на всички тези игри, докато не намериш подходящия.

Твоята сродна душа: Теб те привлича самостоятелният Водолей, но идеален знак е Стрелец, защото обича твоя приключенски дух и е спец по флирт като теб.

Сродна душа за Рак

Ти си чувствителен любовна птица. Нужен ти е мъж, който обича да уважава и най-старомодните стандарти. Важно е да се хареса на родителите ти, защото семейството е най-важното. Твоята идеалн асреща е да си останете заедно вкъщи и да се насладите заедно на някой филм.

Вашата сродна душа: Нежната страна на Девата излиза на повърхността в твоето присъствие.

Сродна душа за Лъв

Кралската особа иска да бъде основна в любовта. Малко плашиш мъжете със своята самоувереност и независимост, докато не те опознаят. Истината е, че мощната кралица на джунглата може да стане ужасено коте, когато някой мъж й разбие сърцето. Дълбоко в душата си, ти си котка, която иска да има само едно момче, което ще нарича „свое“. Дълбоко си преданна и това търсиш от партньора.

Твоята сродна душа: Близнаци и Стрелец ти предлагат вълнение, но с Рак се чувстваш сигурна и обичана.

Сродна душа за Дева

Срамежливата Дева не е от тези, които обичат, а после говорят за това. Любовта е нещо лично между теб и твоя дневник. Вашият любовен стил е по-добре да го оставиш да се чуди, отколкото да направиш първата стъпка или безсрамно да се хвърлш върху него. Ти не искаш да бъдеш загадъчна. По същество, си напълно отворена и искрена, щом решиш да позволиш на момчето да се приближи. Въпреки това, преди да позволиш това да се случи, той ще трябва да те впечатли със своя ум.

Твоята сродна душа: Ти уважаваш Козирога.

Сродна душа за Везни

Твоите магически сили ти позволяват да привлечеш точно онзи тип, който искаш, а след това хвърляш магиите, които правят така, че той безнадеждно да се влюби в теб. Това не означава, че си придирчива. Твоето момче трябва да изглежда добре и да се облича добре, както и ти.

Вашата сродна душа: Не можете да игнорирате начина, по който Овена влиза в стаята, но той не е най-подходящия за вас. Ракът ще те обожава като никой друг.

Сродна душа за Скорпион

Не се плаши да се бори за любов. Когато забележите някой, ти инстинктивно знаеш какво да направиш и кажеш, за да те пожелае. Ти си толкова добра в играта на съблазняване, и той ще помисли, че преследва теб. То обаче винаги държиш конците в ръцете си. Емоциите държиш заключени, докато не си сигурна, че можеш да се довериш. И тогава, той няма да познае по-интензивна любов от твоята.

Вашият сродна душа: падате си по Риби и Рак.

Сродна душа за Стрелец

Когато става въпрос за любов, ти си спокойна. Мъжете си падат по теб, защото не се тревожиш и не правиш пиеси без нужда. Обичаш индивиди, които искат добро забавление, имат приключенски дух и са спонтанни. Необходимо е да бъдат честни и да уважават това, когато виждаш нещата такива, каквито са. Дълбоко в сърцето си мечтаеш за пътувания, така че често те привличат мъже с екзотичен вид или тези, които произхождат от отдалечени места.

Вашата сродна душа: Водолей или Близнаци.

Сродна душа за Козирог

За теб любовта е сериозна работа. Няма шанс да подложиш сърцето си на опасност, освен ако не си сигурна, че чувствата са взаимни. Обичаш да правиш предварително проучване, а после да се впуснеш във връзката на сигурно. Приятелите играят огромна роля, защото често ти дават важна информация.

Вашият сродна душа: Телец и Дева те разбират по-добре от всеки друг.

Сродна душа за Водолей

Ти си независима. Най-голямата грешка, която някой може да направи, е да ти застраши свободата. Не искаш любовта да управлява целия ти живот. Петък обичаш да се видиш с него, но затова в събота излизаш с приятелките си. Ако не му отговаряш, значи си го отписала. Също така е необходимо да имаш самочувствие, за да разбереш сърцето си, което е достатъчно голямо да обича всички.

Твоята сродна душа: Девата е добра за теб, защото и той иска да има свобода.

Сродна душа за Риби

Астроложката богиня на любовта е най-пълноценна, когато наистина е влюбена.Ти си романтик, който напълно вярва в съществуването на сродни души. Готова ли си да обърнеш и земята, за да откриеш своята. Когато я откриеш, ще направиш всичко за нея, но понякога е грешка неговите нужди да слагаш пред своите.

Твоята сродна душа: Ракът усеща болката и споделя твоята радост по-добре от всеки друг знак.

Източник: kakata.info

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *