4-те зодии, които ще властват през 2017 година. Ето кои са те.

Хората са го казал – “Нова година, нов късмет”. Дори и до сега да не ви е вървяло много, а 2016 да не е била точно вашата година, то някои зодии трябва да се приготвят за успехи и истински възход през новата година.
На някои ще им върви в любовта, на други в работата, а трети просто ще се радват на късмет във всяка една житейска сфера. Ако не сте сред тези късметлийски зодии, не се отчайвайте – годината пак ще е добра, просто няма да бъде толкова запомняща се.

Дева – през новата година на Девите се пада семейното щастие и пълната хармония у дома. Ще се радвате на прекрасни взаимоотношения, в дома ви ще цари разбирателство и спокойствие и наистина ще изживеете една мирна година, изпълнена с красиви семейни моменти и радости.

Телец – Любовта определено ще бъде вашата територия през новата година. За необвързаните предстоят страстни флиртове, а един от тях ще прерасне в нещо много по-голямо и значимо. Обвързаните пък ще се радват на идилични отношения със своята половинка и ще се замислят за още по-сериозни стъпки.

Риби – на вас се пада късметът в професионалното развитие. Кариерата ви ще достигне своя връх и ще се чувствате във вихъра си на работното място. Ще обичате това, което правите и ще бъдете обградени от страхотен екип, който ви цени. Няма да закъснее и финансовото отражение.

Скорпион – едва ли има какво повече да кажем, освен че тази година късметът наистина ще бъде с вас и то във всяка една сфера от вашия живот – работа, любов, лично израстване. Ще се радвате на прекрасни моменти и точно сега е времето за по-смели стъпки, защото съдбата ще ви възнагради.

Източник: Edna.bg

Facebook коментар