Любовта е сложна. Понякога ни се струва, че с даден човек можем да прекараме целия си живот, но след време нещата изобщо не изглеждат така. Хората се променят, любовта отшумява или просто характерите са несъвместими.Каквито и да са причините, трябва да знаете, че връзките на тези 5 зодиакални двойки са изпълнени със скандали и неразбирателство.

Това са 5-те двойки зодии…

Овен – Телец

Какво се случва, когато двама инати заживеят под един покрив? Точно така… война! Изключително трудни характери, които са силно изразени като личности и непрекъснато се опитват да засенчат другия… несъзнателно. Телците не отстъпват за нищо на света, ако някой прави някакви компромиси, това е Овенът… но за кратко. Бързо им омръзва да се преструват на това, което не са. Любовта им е силна, но характерите им са по-силни, което прави връзката им изключително сложна. Единственият вариант за разбирателство е, ако се срещнат сред 30-тата си година, когато вече са склонни на много повече компромиси.

loading...

Скорпион – Козирог

Още една взривоопасна любовна комбинация. И двете зодии са с много остри и хапливи характери. Само гледат как да се заядат и това почти винаги вещае война. Скорпионите обожават себе си, преди всичко се грижат за себе си и този егоцентризъм изобщо не понася на Козирозите. Те не са чак толкова вглъбени в себе си, но имат много променливо настроение и често са като буреносен облак. За компромиси не може и да става въпрос. Връзката между Скорпион и Козирог е възможна единствено до момента, в който не заживеят заедно. Тогава най-често идва краят.

Близнаци – Дева

Девите обичат много да говорят, да се обясняват с часове и да изясняват всяка една ситуация. Близнаците не са добри слушатели. Те нямат нужда да разискват всеки един проблем, по-скоро биха махнали с ръка и биха забравили за случая. Но Девите непрекъснато им късат нервите с нуждата си да говорят. Това е един от основните проблеми в неразабирателството между двете зодии. Единственият шанс за щастлива връзка е, ако Девата пречупи себе си и промени това си досадно качество. Шанс за щастлив край – има!

Телец – Дева

Изключително неподходяща комбинация, в която на пръв поглед няма нищо невъзможно, но това изобщо не е така. Любовта между двете зодии е много страстна в самото начало, но тази страст изобщо не стихва, а се преобразува в страст за скандали. Телците се дразнят от навиците на Девите, а Девите от своя страна не разбират мрънкащия характер на Телците. Изобщо, когато връзката им се задълбочи, на повърхността започват да излизат много негативи, с които зодиите просто НЕ ИСКАТ да се справят. И най-често завършват с раздяла.

Рак – Козирог

Раците са особняци, а Козирозите изобщо не харесват затворените индивиди. Любовта между двете зодии най-често се развива с месеци, никога не е спонтанна и по-скоро подлежи на сериозно обмисляне. Оттам идва и проблемът. Няма истински чувства, а по-скоро пресметливост. Донякъде има привличане, но то е на много първично ниво. Тези две зодии рядко стигат до съвместно съжителство, защото по-рано осъзнават, че изобщо не са един за друг.

Източник: www.iwoman.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 78 - Today Page Visits: 2
SHARE