5-те секси зодии, които омайват мъжете

Има жени, които само с един поглед успяват да покорят мъжете около себе си. Дали с горещо тяло, интелигентност или силна сексуална аура, карат другите жени да бледнеят около тях. Ето ги петте зодии, които владеят мъжкото съзнание и внимание, без дори да влагат усилия в това.

Близнаци

Никога не скучаете и не се уморявате, или поне го прикривате безпогрешно пред другите. Успявате да превърнете дори и най-скучната и досадна среща в незабравимо събитие, за което всички говорят дълго. Карате хората да се забавляват и да се чувстват развълнувани около вас. Всички го забелязват и наистина оценяват невероятната ви същност. За един мъж е необходимо да поговори само няколко минути с вас, за да осъзнае, че иска да запълвате цялото му време.

Лъв

Вие направо блестите. Влезете ли в стая, предизвиквате мълчание и погледите върху себе си. Предизвикателна сте и карате всеки да иска да е близо до вас. Винаги поддържате перфектна форма и избирате стила си така, че да изглеждате незабравимо. Жените често ви завиждат и се чудят на таланта ви. Същевременно сте любяща личност, която всеки иска да опознае. Мечтата на мъжете за жена, която искат да представят пред приятели и роднини като „гаджето“ им.

Везни

Вашата атрактивност е предизвикана от чара и харизмата ви. Не полагате никакви усилия, за да се харесате, но винаги успявате. Не правите нищо особено и не държите да бъдете център на вниманието, но аурата ви е по-силна от вашите намерения. Държите се освободено и релаксирате през цялото време, сякаш нямате никакви задължения и трудности. Спокойната ви усмивка, кара хората да се чувстват щастливи и омиротворени около вас.

Стрелец

Чувството ви за хумор стреля като Купидон по мъжките сърца. Радвате се на живота и не спирате да се забавлявате, като въвличате всички в невероятното си настроение. Спонтанна сте и това се харесва на мъжете. Винаги можете да ги изненадате, дори и в момент, в който никой не очаква нищо. Вашата непредвиденост изпъстря живота на всички и ви прави супер атрактивна. Можете да превърнете един мъглив ден в слънчево приключение.

Риби

Трудно е да ви се устои. Не залагате на гримове, скъпи дрехи и високи токчета, за да спечелите мъжкото внимание. Естествена сте и усмивката ви заразява всички. Вие сте един истински артист, поет, който говори за любов и трепети. Обичате да се смеете и да прекарвате време сред природата. Когато обичате, обичате безкрайно. А какво повече иска един мъж, от любов и огромна усмивка върху лицето на приятелката си?

Източник: obichana

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *