В психологията съществува голямо разнообразие от най-различни тестове, които могат да разкажат за нас нещо за което ние дори не подозираме.

Този тест е достатъчно прост: изберете къщата на мечтите си и разберете какво означава вашия избор.

1.     Ако сте избрали селска къща…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si1
Сподели

Вие сте роден романтик. Пред шумните събирания предпочитате тихите и уютни вечери в кръга на най-близките си хора. Тълпата ви уморява, затова се опитвате да прекарвате времето си в уединение. Най-вероятно сте интроверт. Има малко хора на които можете да се доверите, но сте сигурни в тях на 100%. При определена природна изолираност вие ще сте си самодостатъчен човек, който знае какво иска от живота. Вие никога не изпитвате самота и можете дълго време да живеете в пълно уединение.

2.     Ако мечтаете за старинен родов замък…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si2
Сподели

Вие сте човек с консервативни възгледи, който винаги се придържа към традициите и установените норми. Трудно ви е да излезете от утъпканите пътеки, всякакви промени са трудни за вас. Вие сте последователен, стабилен и дисциплиниран работник, шефовете най-вероятно ви оценяват. За да вземете решение за смяна на работата ви коства доста време. В общуването си с околните сте циничен, гледате на хората отвисоко. Мнозина ви смятат за сноб и педант, с което между впрочем, вие се съгласявате.

3.     Ако сте избрали кемпер…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si3
Сподели

Дълбоко в душата си сте вечният пътешественик. Освен в реални пътувания по света, често се отправяте в пътешествия в мечтите си. По тази причина сте малко разсеяни, постоянно витаете в облаците. Околните ви възприемат като добродушен и безобиден човек. Някои ви смятат за вечното дете. Вашите авантюри и страст към новостите им изглеждат абсурдни и неуместни. Обичате всичко ново и непознато, към домашния уют сте практически безразлични.

4.     Ако ви харесва съвременен хай тек дом…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si4
Сподели

Вие сте човек, който е в крак с всички най-последни събития. Ако избирате дрехи, то са само най-ултрамодерните. Ако става въпрос за джаджи, тогава имате в ръцете си винаги най-последните новости. Обичате уюта, който се крие за вас в минимализма: под ръка винаги трябва да имате само най-необходимото и никакъв кич. Вие сте доста рязък човек, който не се церемони с хората. Ако заемате мениджърска позиция, то подчинените ви най-вероятно се страхуват от вас.

5.     Ако ви е близък “танцуващият”  дом…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si5
Сподели

Обичате творчеството във всичките му форми. Дори ако вашата професия не е свързана с областта на изкуството, вие умеете да подхождате творчески към решаването на задачите. Вие сте непостоянен човек, мнението ви по едни и същи въпроси може да варира дори в рамките на един ден. Имате много приятели, обожавате общуването и не можете да седите между четири стени. Имате добре развито въображение. Вие сте новатор и най-често сте автор на най-безумните и гениални идеи.

6.     Ако ви харесва луксозната вила…

izberete-si-dom-i-nauchete-poveche-za-sebe-si6
Сподели

Вие сте човекът-празник, който не може да понася скуката и унинието. В литературата вашият образ съответства на образа на Гетсби. Когато е необходимо можете да работите и положите всички усилия за постигане на целта, но и почивате по подходящ начин. Вие не обичате лишенията, опитвате се да живеете на пълни обороти. Най-вероятно пръскате пари наляво и надясно. Имате много приятели, част от които общуват с вас само с чисто изгоднически цели.

Източник: svetlilo.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 1427 - Today Page Visits: 1
SHARE