Този тест отнема точно една секунда. Необходимо е единствено да се вгледате в картината и посочите какво виждате първо – лицата, или пейзажа.

Тази проверка ще ви покаже от кой тип сте вие и какви са представите ви за света и живота.

Пейзаж

Ако сте видели първо просто пейзаж – море и изсъхнало дърво, то това говори много и за възгледите ви за живота. Вие виждате всичко от положителната и от отрицателната страна. Обективни сте и предпочитате да наричате нещата с истинските им имена. Не спестявате истината и не си мислите, че животът е единствено розов. Той е низ от трудности, за които трябва да имаш сила, за да пребориш. Не сте от хората, които смятат, че всичко в този живот идва даром. За това се трудите за всеки залък. Не вярвате и в случайния късмет, защото според вас, ако човек сам не си осигури бъдещето, няма как да очаква да се случат чудеса. В любовта сте по-резервирани и подлагате на проверката на времето всеки, който успее да докосне сърцето ви. Разумни сте и никога не позволявате на чувствата ви да ви водят напред. Всяка крачка е част от плана. И вие никога не го нарушавате. Дали така сте по-щастливи от другите? Не се знае… но със сигурност сте по-малко наранявани и изненадвани от живота.

Лица

Ако сте видели първо двете обърнати едно към друго лица, това говори, че вие сте от позитивната страна на живота. Не мислите много за последствията и действате така, както сърцето ви подскаже. Смятате, че животът е твърде пъстър, за да се взирате само в сивата му страна. Вярвате в доброто, вярвате в мечтите и се борите срещу целия свят, за да докажете, че с позитивно отношения и вярва може да се постигне всичко. В любовта давате сърце и душа за всеки, в когото се влюбите. Макар и често да оставате наранявани накрая, не можете по друг начин. Смятате, че ако любовта не се изживее от душа, няма смисъл въобще да наричате това любов. Бъдещето за вас е приказка. Така си го представяте и вярвате, че ви чакат само хубави неща. Вдъхвате вяра на околните и макар понякога да се изтощавате да се борите със сивотата, битката никога не спира. Вие сте много пъстри и истински хора, само пазете повече сърцето си.

Източник: www.novini958.eu

Facebook коментар
Total Page Visits: 836 - Today Page Visits: 1
SHARE