Как да разпознаем идеалния любовник от пръв поглед?

На първо място е важно да се каже, че „идеалният любовник” едва ли е „идеален” за вяска жена, но психолози са открили някой зависимости между външността и поведението на мъжа, които разкриват и неговото отношение към секса.
Според тези проучвания, на „пръв поглед” е важно как е облечен обектът на вашето
 
На първо място е важно да се каже, че „идеалният любовник“ едва ли е „идеален“ за вяска жена, но психолози са открили някой зависимости между външността и поведението на мъжа, които разкриват и неговото отношение към секса.
Според тези проучвания, на „пръв поглед“ е важно как е облечен обектът на вашето
внимание. Но тук не става въпрос за изискани и скъпи дрехи, а дали е неглижирано облеклото, тоест- дали „нещо не стърчи измачкано“, дали е зацапано и неправилно подбрано цветово. Счита се, че във втория случай, става въпрос за ниско самочувствие, вид комплекси и проблеми, които се предават и върху сексуалните възможности. Освен това такива хора, се отнасят небрежно не само към външния си вид, но и в контакта си с другия пол.
Прекаленото внимание и отделяне на време за добрата визия пък, говори за човек тип „нарцис“, самовлюбен, стремящ се да задоволи предимно собствените си нужди, по-критичен към партньора си, склонен към прояви на егоизъм в леглото.
Начинът, по който управлява своя автомобил, според специалистите, също е много показателен. Според тях, мъже, които обичат високите скорости и адреналин, са по-темпераментни любовници, а онези, които са внимателни и спазват всички правила са по-консервативни и в чувствата, и в секса.
Храненето е подробност, разкриваща допълнителни нюанси- онези, които дъвчат бавно, държат да се насладят на „любовната игра“, следят за доброто настроение на партньора си, а разумът и духовната близост винаги имат значение. Бързото дъвчене е сигнал за силни инстинкти и страст, а не рядко и за „бърз секс“.
А дали ще си паснете или не, според индивидуалните ви нужди– дали това е „мъжът на вашите мечти“, най-показателна била „миризмата“, отново според изследвания на учени. Ако харесвате мириса на избраника си, не ви дразни дори потта му- това сочи за „хармония“ между вашите генетични дадености, съответно- привличане и на подсъзнателно ниво.
Можете да „тествате“ сексуалния си живот, като определите – общи ли са ви вкусовете към аромати на парфюми например…
Морфологични особености на лицето, предимно овалът и брадичката също говорят доста за темперамента на човек.
Но в природата, противоположностите често се привличат и това правило важи с особена сила, когато става въпрос за продължаване на рода. За това преобладават случаите, когато „заострените брадички“ се привличат повече от „правоъгълните брадички“. Личности с „широки челюсти“ симпатизират на по-хлътнали бузи и/или продълговати лица и т.н. Така че, може би на всеки пасва определен, а не универсално добър любовник, но не е невъзможно да го разпознаем от „пръв поглед“.
Източник: horoskop-astrom.com
Facebook коментар
Сподели