Хората често си мислят, че съпругите на милиардерите са разглезени супермодели, които прекарват дните си в салоните за красота, очаквайки следващото парти или събитие. Но дали това наистина е така?

Чуждоземец подбра за вас няколко снимки на някои от съпругите на едни от най-богатите и влиятелни хора на планетата!

Марк Зукърберг и Присила Чан

1

© facebook.com

Състоянието на Марк Зукерберг от ноември 2016 е повече от $ 50 млрд. Той се среща с бъдещата си съпруга, когато все още е студент в Харвард. Присила винаги е подкрепяла усилията му и вярвала в успеха му. Те се оженили на 19 май, 2012 г., на скромна церемония в собствения си дом. На 2 декември 2015 г., Марк и Присила станаха родители на момиченце.

2

© ibtimes.com

Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори в света. Състоянието му към ноември 2016  е повече от $70 милиарда. Той се среща с Астрид през 1970 г., когато тя е работила като сервитьорка. Разликата във възрастта между тях е 16 години, което доказва, че любовта не знае възраст.

Бил и Мелинда Гейтс

3

© gatesfoundation.org

Богатство на Бил Гейтс възлиза на повече от 80$ млрд. Бил среща бъдещата си партньорка в края на 1980 г. по време на конференция, организирана от Microsoft (тя е била служител на компанията). През 1994 г. се женят и отглеждат заедно три деца. Те също така основават най-големия благотворителен фонд в света.

Лари Пейдж и Лусинда Саутуърт

screen-shot-2016-12-04-at-7-00-35-pm

© dailymail.co.uk

Лари Пейдж е един от основателите на Google. Състоянието му към ноември 2016 е повече от 30$ млрд. Малко се знае за неговия партньор, която е седем години по-млада от него. Разбира се, тя се опитва да избегне общественото внимание. Известно е, че те се оженили само няколко месеца след започване на връзката им.

Джеф и Маккензи Безос

5

© zimbio.com

Джеф Безос е основател на Amazon. Състоянието му към ноември 2016 е  над  60$ млрд. Той се срещна с бъдещата си жена през 1992 г. Маккензи по-късно разкрива в интервю за Vogue: “Нашите офиси са в непосредствена близост един до друг и аз дни наред чувах смехът й. Как бих могла да не се влюбя ?” Една година по-късно те се женят, а сега имат четири прекрасни деца.

Ричард и Джоан Брансън

6

© mamamia.com

Състоянието на основателя на Virgin Group е около $5.0 милиарда през ноември 2016 г. Ричард среща бъдещата си съпруга в магазин за антики; независимо от факта, че тя е била омъжена, той я ухажва в продължение на година. В крайна сметка, тя напуска съпруга си заради най-запаления й фен. Сега те имат две деца.

Армансио Oртега и Флора Перес Маркоте

7

© businessht.com.tr

Състоянието на човека, който е собственик на Inditex – най-голямата модна група и най-големия производтел на дрехи в света, Inditex освен на текстилните фабрики са и собственици на модните мега брандове:  Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterqüe – беше повече от 70 $ млрд към ноември 2016 г. Флора дълго е работила като личната му секретарка, а през 2001 г. те се оженили.

Стефан и Каролин Персън

9

© prabook.com

Стефан Персон, председател на борда на директорите на H&M, е натрупал състояние от почти 20$ млрд. Съпругата му, Каролин, не е типичен фигура от висшето общество. Известно е, че двойката има три деца, и те водят обикновен начин на живот!

Бернар Арно и Елън Мерсър

8

© splashnews.com

Собственикът на Dior, Givenchy, Kenzo и редица други марки и верига от модни къщи е натрупал състояние от $30 милиарда към ноември 2016 г. Той намерил път към сърцето на  съпругата си чрез музиката. Бернар обича класически композиции, а Елен е професионален пианист. Двойката се жени през 1991 г., и те са родителите на пет деца – двама от първия брак на Бърнард и от брака му с Елен.

Майкъл и Сюзън Дел

10

© woman.ru

Текущата нетна стойност на Майкъл е повече от $ 20 млрд. Той се срещна бъдещата си партньор на среща на сляпо.

Майкъл Блумбърг и Диана Тейлър

11

© mycrains.crainsnewyork.com

Майкъл Блумбърг е политик, предприемач, и бившият кмет на Ню Йорк. Той има състояние от над $40 млрд. Той се развежда с първата си съпруга и от 2000 г. живее на семейни начала с Диана!

Дейвид и Джулия Koх

12

© splashnews.com
Дейвид Кох е ръководител на корпорация с опит в търговията, инвестициите, обработка на нефт, химически продукти, изкуствени влакна и пластмаси. Неговото състояние към ноември 2016 се оценява на $40 млрд. Той се жени за съпругата си преди 20 години, и имат 3 деца.

Източник: ponichka.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 896 - Today Page Visits: 1
SHARE