ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ Е НА СЕБЕ СИ! МАГИ ХАЛВАДЖИЯН НАПРАВИ НЕМИСЛИМОТО, ПРИМАТА Е БЯСНА! ТОЙ Й ПРЕДЛОЖИ ДА

Маги Халваджиян обиди жестоко Лили Иванова и тя едва ли ще му прости някога тази обида. Маститият продуцент се засече с примата в морската ни столица. Тя беше там заради няколко изяви, а той заради снимките на предстоящия сезон на Х-Фактор.

Арменецът направил всичко възможно, за да осъществи личен контакт с примата. Той й предложил да открие новия сезон на музикалното риалити. Желанието на продуцента било тя да се появи като гост.

След като изслушала предложението му, Лили Иванова останала безмълвна. Тя била потресена от факта, че маститият продуцент я подценява по този начин и мисли, че може да трупа рейтинг за нейна сметка.

Изпълнителката на „Детелини“ пояснила, че времето й струва пари. И след като получава предложение за изява, е редно да получи и предложение за съответното заплащане.

Маги Халваджиян се опитал да я убеди, че тя трябва да приеме поканата му заради младите таланти. Според него участието й във формата би ги стимулирало.

Но Лили Иванова била непреклонна. Все пак продуцентът склонил да й предложи някакво заплащане. Той заявил, че може да й даде най-много 10 000 лв. И би го направил единствено от уважение към нея, въпреки че бюджетът на формата не позволява подобен разход.

Но примата заявила категорично, че едночасовата й изява струва точно 50 000 лв. Тя заявила още, че за услугата може да предостави и фактура. Но арменецът отказал, пише Хот арена.

Изпълнителката е потресена от наглостта му. Публична тайна е, че на сезон той печели по 2 милиона от музикалния формат. Просто продуцентът иска печалбата му да остане чиста и затова свива до минимум харчовете покрай формата, коментират запознати.

Източник: www.bradva.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *