Французите са най-големите майстори на любовните ласки на Стария континент, показва проучване на сайт за запознанства. Те са избраните и за европейците с най-атрактивен външен вид.
 
Мъжете във Франция са на първо място и в класацията за най-забавни европейци, сочи допитването, проведено сред 10 000 жени, които редовно посещават сайтовете за запознанства.
 
Уменията в леглото на французите, както способностите им, с които задържат женското внимание, са признати от по-голямата част от дамите.
 
През последното десетилетие французите са оглавявали класации за най-изневеряващата нация и нацията, които най-често си плаща за интимни ласки.
 
На второ място допитването поставя шведите, а като третите най-добри любовници в Европа са посечени мъжете от Португалия.
 
Четвърти в женската класация са останали италианците, а петото място си поделят господата от Великобритания, Германия и Дания. След тях са се подредили мъжете от Холандия и Норвегия.
 
Въпреки достойнствата на всички мъже от Европа не може да се отрече, че най-много за любовта и секса сме научили от французите.
 
Идеята, че любовта е и секс например за първи път е описана от френските писатели. Дотогава любовното чувството е представено като повърхностна емоция, провокирана единствено от красотата и добродетелта на една дама.
 
Любов
Темите са любовта и страстта като двете страни на една и също монета също е въведена от французите. Пол Верлен и Артур Рембо са се вдъхновявали от страстната афера помежду си.
 
Днес вече почти не съществува човек, който да отрече безспорната връзка между любовта и секса, а само преди 2 века се приемало като напълно естествено съществуването на любов без секс.
 
Сексът взема участие в управлението на човешките мисли и чувства. Сексуалното влечение е важен инструмент на любовта между партньорите, твърдят експерти от различни сфери.
 
Проучвания обаче са доказали, че не сексуалното привличане предизвиква влюбването, а точно обратното – когато сме привлечени от някого в романтичен план, тогава се появява желанието за секс.
Източник: ezine.bg

like1

Facebook коментар
Total Page Visits: 1289 - Today Page Visits: 4