Руните, които днес ви представяме ще ви донесат изобилие, благосъстояние, успех, висок социален статус. Те са елементарни за изработване сами, като най- лесният начин е да ги изрисувате сами, като така ще вложите от собствената си енергия и ще ги заредите със своите мисли и мечти.

Първата руна e FEHU. Тя допринася за постигане на изобилие, благосъстояние, успех. Изрисувайте руната и наблюдавайте как късметът ще дойде при вас. Тя е за тези, които искат да се издигнат в обществото, искат да сменят работата или да се издигнат в службата. Носете в себе си руната винаги и парите ще бъдат ваш верен спътник.

Другата руна е руната OTHEL. Тя пази вашето благосъстояние и не позволява негативните влияния да достигнат до вас. Задължително прибавете и тази руна към руната на парите, ако искате да запазите доходите си. Тя е руна на собствеността, което я прави изключително подходяща за хора, които искат да сдобият със собствено жилище. Махнете всички снимки и лични документи от портфейла си и освен парите, добавете само руните и дафинов лист.

Източник: www.blitz.bg

loading...
Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)
Total Page Visits: 241 - Today Page Visits: 3