Езикът на тялото разкрива много неподозирани факти за нас. Дори и всячески да прикриваме определени наши качества, само позицията на тялото ни показва как се чувстваме и какви качества притежаваме. Начинът, по който разполагаме краката си, докато сме в седеж, също издава някои любопитни факти за нас. Вижте какво казват за хората трите най-чести позиции, които заемаме, докато седим.

Позиция А

Вие сте много сложна личност. Срамежливи сте и трудно изразявате емоциите си. Затова често сте с усещането, че сте неразбрани. Същевременно сте много чувствителни и изживявате тежко всяка обида или присмех.

Имате малко приятели и обикновено те са с вас още от детските ви години. Когато сте сред непознати, се чувствате некомфортно и рядко взимате първи думата. Изключително добронамерени сте и се отнасяте с любов към всяко живо същество.

Позиция В

Амбициозност, неустрашимост, последователност – това са все качества, които добре ви описват. Знаете кои сте и за какво се борите в този живот. Опитвате се да сте активни както в любовта, така и в работата си.

Не се примирявате с посредствени резултати и се стремите към високи постове. Когато ви омръзне да работите за други хора, правите опит да стартирате собствен бизнес. И често пъти той се оказва печеливш.

Позиция C

Вие сте свободолюбиви, открити, спокойни и весели. Знаете, че животът е твърде кратък, за да го вземате прекалено сериозно. За вас е важно да имате повече време за забавление с приятели и не държите толкова да изпъкнете с финансови възможности.

За това често почивате на места сред природата, за които не са ви необходими много пари. В любовта сте малко непостоянни. Усетите ли, че партньорът ви се опитва да ви задуши, се плашите и бягате.

Източник: ezine.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 850 - Today Page Visits: 1
SHARE