Това момченце е син на краля на Португалия. Баща му е на 32 и е най-добре платеният спортист в света според тазгодишна класация, изготвена от авторитетното икономическо сп. “Форбс”.

Роден през 2010 г., това е – първородният син на Кристиано Роналдо, който се казва Роналдо Джуниър.

Всъщност той се появява на бял свят на 17 юни и скоро ще навърши 7. Новината за раждането му обаче бе напълно неочаквана. Първо – Роналдо не бе обявявал, че ще става баща, а после – информацията за щастливата вест бе публикувана на официалната “Фейсбук” страница на футболната звезда едва две седмици след събитието.

Роналдо и Ирина Шейк
Роналдо и Ирина Шейк Източник: GettyImages/Guliver

По това време Роналдо излизаше с руския модел Ирина Шейк, която обаче очевидно не беше бременна 9 месеца. След много спекулации тя просто потвърди и каза, че е вярно и приятелят ѝ има син.

Разбира се, всеки се интересува коя е майката. Самият футболист твърди, че тя желае да остане в анонимност, но спекулациите са, че нейното мълчание е заложено в предварителен договор и е компенсирано с голяма сума пари.

В много интервюта Роналдо е казвал, че държи да предаде на наследника си най-важните уроци, като това, че богатството идва в резултат на упорит труд, тъй като да възпитаваш дете в луксозна среда не е никак лесно.

И въпреки, че нападателят няма възможност а прекарва много време с момчето, когато си е вкъщи, буквално задръства профилите си в социалните мрежи със снимки с малкия.

А малкият сега ще се ще се окаже батко. Поне съдейки по последните публикации на чуждестранната преса, според които Роналдо е станал баща на разнополови близнаци, отново от сурогатна майка.

View image on TwitterМомичето Ева и момчето Матео са родени от жена, живееща на тихоокеанския бряг на САЩ, въпреки че баща им в момента има връзка с испанския модел Джорджина Родригес.
Източник: www.vesti.bg
Facebook коментар
Total Page Visits: 1171 - Today Page Visits: 1
SHARE