ПОМНИТЕ ЛИ ГАЛКА ОТ КАРИЗМА!? НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ КАКВО Й СЕРВИРА ЖИВОТА!

Галка от Каризма от известно време се подвизава в Лондон. Бившата половинка на известния дует с Миро е скъсала завинаги с пеенето. Тя се е отдала на новата си професия. Която била много доходна.

Галя, която имаше ангелски глас станала hospitality manager. Не иска повече да се занимава с музика и пеене. Единственото, което й напомня за старата професия е новото й гадже. Което било барабанист.

Тя живее с любимия си на семейни начала още от самото начало на любовната им връзка. Някои разправят, че било от интерес. Но други смятат, че е от любов. Защото в последно време бившата певица редовно наливала средства в семейния бюджет. Тъй като на работата си била ценена и заплатата й била много висока. Даже за стандартите на Острова й плащали отлично.

Галка не е единствената, която заради пари остави настрана певческата си кариера. Според слуховете преди да замине за Великобритания тя бе потънала в дългове до гуша.

Според запознати Аксиния, която е колежка на Галка също зарязала музикалната си кариера. Избягала зад Океана. Където се установила в Ню Йорк и припечелвала пари като танцьорка из нощните клубове, предават от електронното издание hotarena.net.

И друга певица вече не е в редиците на поп изпълнителите. Да си спомним за ЛиЛана. Която въпреки, че направи няколко дуета със световни знаменитости вече никаква не се чува. Заела се е с нещо много печелившо. Станала е управител на IT компания. По-скоро е бизнесдама, отколкото име от музикалния бранш.

Източник: bradva.bg

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *