Ако обичате да експериментирате в кухнята, ви предлагаме една много интересна рецепта, която със сигурност ще накара всички седнали на масата да си оближат пръстите. Рецептата не включва нито скъпи, нито някакви странни съставки, които да не може да закупите от кварталния магазин. Приготвя се се изключително лесно и отгоре на това резултатът е забележителен.

Много често простичките рецепти са изключително вкусни и атрактивни. Тази рецепта е точно такава!

Начин на приготвяне:
Първо вземете и направете няколко топки от каймата с размерите на вашият юмрук. След това вземете бирената кутия и направете дупка в една от топките от кайма. Вземете нарязания бекон и поставете две парчета от външната страна на каймата. Измъкнете бирената кутия от каймата. Направете същото с всяка една от топките.
След това вземете от вече приготвената плънка и запълнете „топките“ от кайма. Накрая сложете кашкавал и барбекю сос най-отгоре. След като вече всичко е готово, ги поставете на скара за около 20-25 минути.

Ето съставките от които се нуждаете:
– Бирена кутия, кайма, бекон, барбекю подправки, кашкавал и барбекю сос. Може да добавите зеленчуци, гъби, различни видове меса и още много други неща, но това го оставяме на вашето въображение.

Източник: www.ladyy-bg.comwww.ladyy-bg.com

Facebook коментар
Total Page Visits: 768 - Today Page Visits: 2
SHARE