Чиста кръв- чист черен дроб! Дробът е основен орган в човешкия организъм – неправилното хранене и алкохолът унищожават черния дроб клетка по клетка.

В следващите редове ще ви предложим лечебна отвара, с която бързо да пречистите черния си дроб и да нормализирате работата на организма си. Само за няколко дни ще се почувствате обновени, а проблемите с храносмилателната система ще изчезнат. Много добра отвара за профилактика на заболявания на сърдечно-съдовата система.

Как да пречистим черния дроб в домашни условия

Пригответе отвара от стафиди, която активизира биохимичните процеси в тялото и пречиства кръвта и черния дроб от токсини.

Обърнете внимание на цвета на стафидите, изберете натурални стафиди с тъмен оттенък. Ако стафидите имат блясък, то те са обработени със специални разтвори, имайте това предвид.

Отвара от стафиди

Приготвянето на тази отвара се прави вечер!

стафидите са полезни за пречистване на кръвта

– 2 водни чаши вода

– 150 г стафиди

Измийте внимателно стафидите. Поставете водата на котлона да заври и добавете измитите стафиди, варите за 20 минути. Оставете отварата да престои за цялата нощ, а на сутринта прецедете и леко затоплете. Изпийте отварата и след 30 минути можете за закусите.

Попарените стафиди можете да прибавите към овесена каша, ще получите незаменимо полезна закуска.

За да бъде процедурата за пречистване на кръвта още по-ефективна, добавете към менюто си продукти, пречистващи черния дроб: цвекло, моркови, ябълки, зеле, спанак, артишок, сушени сливи.

Полезно е да ограничите употребата на месни и млечни храни. Ако пиете отварата от стафиди за 4 дни в месеца, вече ще имате резултат!

Източник:gotvach.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 8885 - Today Page Visits: 3