Съпруг прави снимка на жена си на лодката. Това, което той забелязва зад нея, не оставя сърцето му в покой!

Две семейни двойки прекарват своята ваканция в Мексиканския залив, наистина красиво място. С лодка решават да влязат няколко километра в морето и да си направят страхотна фотосесия. По време на снимките, единият от мъжете забелязва, че нещо се движи зад тях във водата.

Когато той приближава лодката до обекта… открива, че това е живо същество с муцунка – едно куче с малка спасителна жилетчица наднича от водата.

Lodka-mexico1

Това куче отчаяно се опитва да намери повърхност към която да си придвижи. Мъжете успяват да го уловят и да го качат на лодката. Решават да уведомят бреговата охрана и да го предадат на нея.

Lodka-mexico2

Оказва се, че кученцето е издирвано от своят стопанин, който през сълзи разказва историята, която го е сполетяла. Мъжът споделя, че се качили двамата на лодката и докато се обърнал, кучето го нямало, търсил, викал и се отчаял, че никога повече няма да намери своя приятел, помислил си е, че го е загубил завинаги. Добавя още, че е изключително щастлив от факта, че са намерили неговото всичко и неговият най-добър приятел и обеща да бъде по-внимателен.

Малкото кученце е оцеляло 3 часа в открито море, благодарение на своята спасителна жилетка. Какъв късмет, че туристите са били на точното място в точното време и успяха да съберат двамата приятели отново!

Източник: newsbp.com

Facebook коментар
(Visited 1 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *