Истината за отношенията на Преслава със сестра й Ивелина.

За обтегнатите отношения на Преслава със сестра й Ивелина се говори отдавна. Причината за напрежението между двете изпълнителки излезе наяве. Случващото се между двете доказва още веднъж максимата, че парите и славата са в състояние да разрушат добрите отношения.

Точно това се е случило с Преслава и Ивелина. Въпреки, че втората е с цели три години по-голяма, продължава да се води по съветите на Преси.

Амбициозната пайнерка, която е сред топ имената в „Пайнер“ се страхува сестра й да не я измести. Още от малка Преси искала да подражава на кака си и винаги се е стараела да я измести във всяко едно отношение.

Но и двете момичета искали да станат певици. В това отношение Преслава имала по-голям късмет от кака си, попадайки на правилното място и срещайки правилните хора.

Съдбата се оказала по-благосклонна към Преслава, която бързо придоби популярност. Но все пак в този момент тя не забравила за сестра си и й подала ръка. На Преслава, Ивелина дължи кариерата си в „Пайнер“. Но и до днес талантливата сестра не Преси не се осмелява да запише попфолк парче и за това има основателна причина.

Оказа се, че в основата на всичко стои Преслава. Тя поставила ултиматум на кака си веднага след като станала известна. Преси обещала на Ивелина да й помогне да влезе в „Пайнер“.

Но в замяна поискала едно единствено нещо – Ива да й обещае, че никога няма да се занимава с попфолк и ще заложи единствено на фолклорната музика.

И до днес талантливата Ивелина се надява сестра й да прояви благосклонност към нея и да й позволи да започне да се занимава с чалга. Но това едва ли ще се случи, коментират запознати.

Източник: www.bradva.bg

Facebook коментар
Total Page Visits: 580 - Today Page Visits: 1
SHARE