Този съвет спаси любимата ми тениска!

Кой би си помислил, че обикновена таблетка аспирин, забравена в някой кухненски шкаф, би могла да се конкурира по ефективност с рекламираните продукти за отстраняване на петна …Как да направим така, че белите тъкани да не пожълтяват след изпиране? Как да премахнем упоритите петна и да възвърнем перфектния външен вид на любимата си рокля?

Тайната за това разкри майка ми, и аз съм й толкова благодарна: работи чудесно с всички светли тъкани! Как да перем белите дрехи?

1. Забележително снежнобели дрехи ‐ това е лесно за постигане! Разтворете 5 таблетки аспирин по 325 мг в 8 литра топла вода, пише „За жената“.

Накиснете дрехите в разтвора и ги оставете да престоят в продължение на 8 часа.

2. Бихте могли предварително да натрошите аспирина на малки парченца, така той бързо ще се разтвори във водата и активно ще действува.

3. Пуснете няколко таблетки аспирин директно в пералната машина! Това ще възвърне сияйната белота даже и на избледнелите ви дрехи. Ако преди изпиране в машината, накиснете за кратко дрехите си в разтворен във вода аспирин, ефектът ще е просто зашеметяващ.

Сега вече знам как да изпирам дрехите си без да остават неприятни жълти петна върху тях!

Аспиринът се превърна в незаменимо средство в дома ми, защото той не уврежда тъканите, но в същото време забележително добре премахва мръсотията. Действа по‐добре от която и да е белина!

Съветвам ви и вие да опитате! Аз съм сигурна, че ще останете доволни от резултата.

Източник: 

Facebook коментар
Total Page Visits: 999 - Today Page Visits: 1
SHARE